Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Čak dva nova Star Trek filma

napovedi

20.11.2019.

Čak dva nova Star Trek filma

Kao da nije bio dovoljan onaj film koji treba da radi Quentin Tarantino, već je sada i zvanično potvrđeno da ćemo uskoro gledati i još jedan film Star Trek. Njegov scenarista, ali i reditelj biće Noah Hawley, u holivudskim krugovima najviše poznat kao scenarista uspešnih TV serija FargoLegion.

Detaljni zapleta novog filma još nisu poznati, ali se očekuje da u njemu nastupe dobro poznati likovi koje su u prethodnim filmovima glumili Chris PineZachary QuintoKarl Urban i Zoe Saldana.

Producentska kuća koja stoji iza ovog poduhvata jeste Bad Robot, čiji je vlasnik J.J. Abrams.

Ovaj "četvrti nastavak" trebalo je da se snima još prošle godine. Reditelj je trebalo da bude S.J. Clarkson, a u njemu je trebalo da glumi i Chris Hemsworth, kao otac Chrisa Pinea, ali do realizacije nije došlo - "zbog kreativnih razmimoilaženja". 

Novi film još nema ni naslov. Prethodni i do sada jedini film koji kao reditelj potpisuje Hawley, imao je premijeru na ovogodišnjem filmskom festivalu u Torontu. U pitanju je takođe bio SF film - Lucy in the Sky - u kome je glavnu ulogu tumačila Natalie Portman.

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • baho
    Senior translator
    20.11.2019. 18:28
    Znači JJ-verse... ništa zasad od filmova iz regularno univerzuma, bez obzira na spajanje Viacoma i CBS-a, gdje je smješten Star Trek Picard (ako sam dobro skontao)...
    Nekako sam se nadao da bi mogli snimiti film s Pikeovim Enterpriseom... 

    Ovo JJ-evo i nije Star Trek. To je minimalno 25% razlčit ST na aparatima... Čovjek ionako nije neki ljubitelj ST-a, mada je i svoj omiljeni SW prilično upropastio.
  • 20.11.2019. 17:41
    Boys izgleda kao dobra sf serija
;

{{message}}

{{item.title}}