Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Paul Schrader snima film o pokerašima

napovedi

20.06.2020.

Paul Schrader snima film o pokerašima

Naziv filma biće “The Card Counter”, a još nije poznat datum premijere.

Čuveni reditelj, koji je porobio Holivud tokom 1970-tih i 1980-tih, dugo je bio u nekoj vrsti "pasivnosti", bar po pitanju priznanja modernog Holivuda (onog od 2000. pa na ovamo), ali se sve promenilo s First Reformed - 2017. godine. 

Sada nas očekuje i pomenuti pokeraški triler, za koji se mnogi nadaju da će ponovo prizvati slavu starih filmova, s kojima je Schrader i postao to što jeste.

William Tell (Oscar Isaac), jeste iskusni kockar koji pod svoju zaštitu uzme mladića željnog osvete nad zajedničkim neprijateljem. Tell, međutim, samo želi da igra karte. Cirk je mlad i ljut, i potrebna mu je pomoć za realizaciju planova i osvetu nad vojnim pukovnikom. Tell vidi šansu za iskupljenje, putem veze koju održava sa mladićem. Uz pomoć misteriozne finansijerke Linde, njih dvojica kreću od jednog kazina do drugog, sve dok i međusobno ne ukrste snage na finalnom turniru World Series of poker u Las Vegasu. Ali, držanje Cirka apsolutno fokusiranog na plan čini se nemogućim, što Tella ponovo uvlači u mračnu prošlost...

Osim Isaaca, u filmu još glume Tye Sheridan i Tiffany Haddish, kao i Willem Dafoe. Zanimljivo je da su učestvovanje u snimanju ovog filma odbili i Amazon i Netflix.

 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    01.02.2020. 03:02
    Šreder je, po meni, majstor koji je mnogo bolji scenarista nego reditelj. Lično mi je film koji je posvetio J.Mišimi njegov najvolji film. Žao mi je što je zbog svoje kreativne krize ispao iz sedla i što se toliko ispromašivao u ovom milenijumu. Vratio se iz mrtvih, i to je bitno.
;

{{message}}

{{item.title}}