Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Top Gun: Maverick samo na velikom platnu

novice

13.04.2020.

Top Gun: Maverick samo na velikom platnu

Iako će Top Gun: Maverick biti završen na vreme, kao da je premijera u prvobitno predviđenom šestom mesecu ove godine, film neće biti prikazan sve do poslednjeg meseca u godini.

Razlog - naravno koronavirus...

Reditelj Joseph Kosinski objasnio je da će postprudukcija biti završena prema prvobitnom planu, pošto se sada radi u "kućnim uslovima". Međutim, kako kaže, ovaj film zahteva da ga ljudi vide na velikom platnu "a ako nemate veliko platno, onda i ne želite da ga prikažete". "Držimo se našeg rasporeda i završavamo film, ali ćemo sačekati s prikazivanjem šest meseci". 

Da podsetimo: 

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) je i dalje neustrašivi test-pilot, ne želeći da prihvati unapređenje zbog kog bi dobio službu "na zemlji". Sada treba da obuči poslednju generaciju diplomaca za specijalnu misiju s krajnje neizvesnim ishodom. Među pilotima su i poručnik "Rooster", odnosno Bradley Bradshaw (Miles Teller), sin Maverickovog preminulog prijatelja, kao i Nick Bradshaw "Goose".

Suočavajući se s neizvesnom budućnošću i suočavajući se s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, što kulminira misijom koja zahteva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da polete...

 

 

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}