Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Cannes 2020 - Update

novice

17.04.2020.

Cannes 2020 - Update

Još uvek se tačno ne zna šta će se dešavati s ovogodišnjim, jednom od najznačajnjih, svetskih filmskih festivala. Vesti su oprečne - po sistemu - "neće ga biti, ali možda...". I, dok je sve i dalje nepoznato u vezi datuma održavanja prvog narednog Kanskog filmskog festivala, organizatori nam bar nude informacije o filmovima koji bi trebalo da na njemu budu prikazani...

Iako je bilo najavljeno, filmovi poput Top Gun: MaverickThe French Dispatch, neće biti prikazani na ovoj smotri, ukoliko se ona, ipak, održi ove godine, jer su i njihove premijere pomerene za 10. i 12. mesec. S druge strane, na spisku za Kan sada su se našla nalaze se nova ostvarenja koja potpisuju  Edgar Wright i Ana Lily Amirpour. 

Film Mona Lisa And The Blood Moon delo je Amirpour, a u njemu glavne uloge tumače Kate Hudson i korejski glumac Korean Jeon Jong-seo (Beoning). Film govori o devojci koja, obdarena supermoćima, beži iz psihijatrijske ustanove i dolazi u New Orleans. 

S druge strane, horor Last Night in Soho, koji je režirao Edgar Wright, predviđen je za "Ponoćnu selekciju", dok su, takođe, u "Kanski spisak" uvršćeni i erotska drama “Benedetta” (Paul Verhoeven), dokumentarac “Cow” (Andrea Arnold), horor The Power (Corinna Faith), triler Passing (Rebecca Hall), kostimirana drama Ammonite (Francis Lee), "alkoholičarska drama" Druk (Thomas Vinterberg), francuska drama Été 85 (François Ozon), komedija France (Bruno Dumont), mjuzikla Annette (Leos Carax) i romantične drame The Souvenir: Part II  (Joanna Hogg).

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}