Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Najgledanije tokom korone

novice

21.04.2020.

Najgledanije tokom korone

Iako ima tek sporadičnih prikazivanja filmova na velikom platnu, filmski biznis pronalazi načina da očuva formu. Zahvaljujući nekoliko drive-in projekcija Trolls World Tour je zaradio više od 100.000 dolara u SAD. Ipak, trenutno je mnogo značajnije tržište ono koje se tiče video-projekcija na zahtev (tkz. VOD). Tako, iako još nema zvaničnih podataka, predviđa se da će nova animirana avantura za 10 dana prikazivanja u SAD zaraditi čak 80 miliona dolara. S obzirom da je ukupan budžet za pravljenje ovog filma bio između 90 i 100 miliona dolara, već postignuto se smatra izuzetnim uspehom. Naravno, ako se uzme u obzir celokupna svetska situacija...

Što se tiče Netflix, došlo je i do smene na listi najgledanijih ostvarenja. Više to nije Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, već je pao tek na četvrto mesto. Ispred njega su, prilično začuđujuće dva "stara" filma animirani Despicable Me i superherojski The Green Hornet, ali i prošlogodišnji SF Code 8.  

Što se tiče iznajmljivanja na iTunes, najgledaniji je The Gentlemen, ali je zanimljivo da je cena njegovog rentiranja znatno snižena prošlog četvrtka. Sledi, s takođe sniženom cenom - Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.

Konačno, tri najiznajmljivanija filma na "Amazon Prime" su Trolls World TourSonic the HedgehogBloodshot.

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}