Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Stallone snima "Demolition Man 2"

novice

05.05.2020.

Stallone snima "Demolition Man 2"

Godine 1993. snimljen je akcioni SF Demolition Man, koji je tokom godina postao neka vrsta kultnog ostvarenja. Glavne uloge tumači su Sylvester Stallone i Wesley Snipes.

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo. Feniksa vode na sud, ali on uspeva da pobegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički pohod. Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli shvata da samo zaleđeni Razbijač može zaustaviti Feniksa.

Godine 2020. u vreme pandemije koronavirusa, Sylvester Stallone  najavio je na svom Instagram-nalogu da se konačno snima nastavak ovog filma. Pokrovitelj ovog "dešavanja" jeste Warner Bros.

Budžet originalnog filma bio je 57 miliona dolara, a zaradio je tek nepun milion više, što se smatra priličnom propašću za holivudske standarde. Ipak, oreol poštovanja koji je kasnije stekao među fanovima naterao je producente da ozbiljno pristupe ideji o snimanju nastavka. A, kad Sly nešto najavi, to  mora biti zanimljivo...

ž

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}