Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Otvaraju se bioskopi i u Hong Kongu

novice

06.05.2020.

Otvaraju se bioskopi i u Hong Kongu

Dato je zeleno svetlo od strane vlade!

U Hong Kongu se od petka otvaraju i bioskopi kao deo fazne relaksacije mera nastalih usled potrebe za društvenim distanciranjem. 

Broadway Cinemas, jedan od najvećih multipleks-prikazivača, odmah je saopštio i s kakvim će repertoarom otvoriti "postkoronarno doba". Tako će se publici prvog dana predstaviti miks novih azijskih, američkih i filmova iz ostalih delova sveta. Među njima su Shaonian de ni, Otoko wa tsurai yo 50: Okaeri Tora-san, Mr. Zoo: The Missing VIP, Don't Worry, He Won't Get Far on Foot, francuski Docteur?, španski El hoyo, američki The HuntJexiThe Call of the WildTrolls World Tour BloodshotGisaengchungThe Gentlemen.

Bioskopi su u Hong Kongu bili zatvoreni od 28.03. ove godine.

Uz najavu otvaranja, posetoci će morati da se striktno pridržavaju mera koje podrazumevaju nošenje maski tokom projekcije kao i proveru telesne temperature i specijalnih elektronskih narukvica koje su obavezne za sve u ovoj zemlji, a na kojima se nalaze i podaci u tome da li su i kada bili u karantinu usled bolesti. Iste mere važe i za zaposlene u bioskopima. Zanimljivo je da se pri merenju temperature reaguje samo ako je ona veća od 37.5°C.

Karta za standardne projekcije košta 130 hongkonških dolara, odnosno 15,5 eura.

 
  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}