The Walking Dead Season 8 novi likovi

novosti

23.04.2017.

The Walking Dead Season 8 novi likovi

The Walking Dead u osmoj sezoni predviđa tri "nove" uloge čiji će nosioci imati mnogo bitniji značaj o celoj sagi.  

Glumci Steven Ogg, Katelyn Nacon Pollyanna McIntosh imaće mnogo više "mesta" kada stignu nove epizode ove jeseni. Ogg glumi Simona, desnu ruku Negana. Nacon je Enid, tinejdžerka koja živi u naselju Alexandria i pokazuju naklonost prema Carlu. McIntosh glumi Jadisa, vođu Scavengersa.

U sedmoj sezoni došlo je do "nestanka" nekoliko glavnih likova, među kojima su i Steven Yeun i Michael Cudlitz, koji su glumili Glenna i Abrahama, a ubijeni su u prvoj epizodi. Sonequa Martin-Green, koja je glumila devojku po imenu Sasha, umrla je u poslednjoj epizodi.

 • Komentarji (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • cipiflesh
  Translator
  25.04.2017. 11:26
  Ne znam za nove likove, ali svakako ocekujem mnogo vise rokanja u 8 sezoni
 • Rakan
  member
  22.04.2017. 23:30
  Nekada jedna od najboljih serija, pala je daleko ispod proseka. Dok je okosnica radnje bilo preživljavanje i traženje skloništa, tako je od dolaska junaka u Aleksandriju, serija dostigla kulminaciju i logično opadanje kvaliteta i same priče. Da li će se slediti ono što je u stripu po kojem je rađena serija? Nadam se da neće. Seriju treba što pre privesti kraju.
 • 22.04.2017. 16:11
  Enid me uzasno nervira, i sad ce da je bude jos vise? Sto kaze NeNoX, mnogo su razvodnili seriju, vecinu epizoda se ne desava apsolutno nista, vec tri sezone samo prve dve i poslednje dve, ovo izmedju uglavnom sranje.