Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Wong Kar Wai snima prvu TV seriju

napovedi

03.08.2020.

Wong Kar Wai snima prvu TV seriju

Čuveni reditelj Wong Kar Wai najavio je da će biti autor i producent TV-serije "Blossoms Shanghai", adaptaciju nagrađivanog romana čiji je autor Jin Yucheng.

Serija je snimana kompletno u gradu Shanghai, u kome Kar Wai i živi. "Ovaj roman je odlična prilika da vizuelizujem i podelim svoju ljubav prema gradu rođenja. Uz seriju želim da pozovem publiku da uroni u intrige grada i njegovih stanovnika početkom 1990-tih, u to uzbudljivo vreme koje je utabalo put za prosperitet modernog Shanghaija”", izjavio je Kar Wai.

Glavnu ulogu u seriji tumačiće takođe rođen u ovom gradu nagrađivani glumac Hu Ge, u ulozi sposobnog milionera. Priča se fokusira na njegov uspon, od mladog oportuniste problematične prošlosti do zaslepljujuće bogatog moćnika grada. 

Kar Wai je svoj poslednji film snimio još 2013. godine. Bio je to Yi dai zong shi, za koji je dobio brojne nagrade, kao i dve nominacije za "Oskara".

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    03.08.2020. 16:49
    Znači one hit wonder (Chungking Express) nakon što se isprosipao pa razočarao i sebe i druge će se sad okušati sa serijom o... Ničemu. Ekstra.
;

{{message}}

{{item.title}}