Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Jason Statham i Guy Ritchie ponovo zajedno

napovedi

04.09.2020.

Jason Statham i Guy Ritchie ponovo zajedno

Biće to peti put da Jason Statham i Guy Ritchie rade zajedno na nekom filmskom projektu. Ovaj put u pitanju je špijunski triler "Five Eyes". Prethodno su zajedno radili na Lock, Stock and Two Smoking BarrelsSnatchRevolver, ali i novom akcionom "Cash Truck" čija nas premijera očekuje tek u prvom mesecu 2021. godine. 

U filmu "Five Eyes" Statham je Orson Fortune, agent MI6, koga unajmljuje globalna obaveštajna organizacija da prati i zaustavi trgovinu nove smrtonosne tehnologije koja preti da izazove haos u celom sveut. Nevoljno "uparen" sa Sarah Fidel, ekspertom CIA za visoke tehnologije, Fortune kreće u misiju pronalaženja čuvenog trgovca oružjem Grega Simmondsa i infiltriranjem u njegove redove... 

S druge strane, film "Cash Truck" prati avanture misterioznog lika koji radi za osiguravajuću agenciju koja je odgovorna za svakodnevno prebacivanje stotina miliona dolara širom Los Anđelesa.

U oba filma Ritchie se oslonio na scenarija koja su napisali Ivan Atkinson i Marn Davies, autori The Gentlemen, filma koji je zaradio 115 miliona dolara od svetske distribucije. 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.09.2020. 16:22
    Ma daj se okani imdb-a. Usfalilo im je para, a da ne bude najavljen miljunti akcijski, kaže, bit će špijunski triler, moš mislit koliko će bit špijunski i koliko će bit triler. Nimalo.

    Ali biće para. Jer dok ima ovaca, ne fali vune.
  • beogradski
    eXtreme member
    04.09.2020. 13:43
    Video sam na IMDb-u da je dobra glumacka ekipa za Cash Truck, dok za Five Eyes nisam pronasao nijednu informaciju
;

{{message}}

{{item.title}}