Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Reditelj "Godzilla" snima nastavak “Face/Off”

napovedi

12.02.2021.

Reditelj "Godzilla" snima nastavak “Face/Off”

Iznenađenje za fanove!

Skoro 25 godina nakon akcionog, pa nazovimo ga "hita" - Face/Off - u kome su glumili John Travolta i Nicolas Cage, sada je odlučeno da će se snimati nastavak. Rediteljsku palicu nosiće Adam Wingard, čiji se hit Godzilla vs. Kong uskoro očekuje u bioskopima širom sveta (tamo gde pandemija dopusti...)

Iako će novi film biti "direktan nastavak", u njemu neće glumiti Travolta i Cage, već neki potpuno novi glumci. Kako će to biti uklopljeno u celu priču, ostaje da se vidi.

"Nikada ne bih snimio remake ili novu verziju originalnog filma", objavio je Wingard na Instagramu. "To je bio perfektan akcioni film. Simon Barrett i ja smo napisali direktan nastavak! 🙂 :)”

Originalni film zaradio je 245 miliona dolara od svetske distribucije, a te 1997. godine, kada se pojavio, bio je 11 najisplativiji film godine. 

 

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    15.02.2021. 14:03
    Face/Off je jedan od najboljih filmova akcionog zanra, kao na primer iz prve ruke Cliffhanger ili Die Hard prvi deo. Kad je rec o akcionom zanru
  • Filaret
    Senior translator
    13.02.2021. 21:47
    Da, Džon Vu, gospodar mog VHS odrastanja, posle je sve polako otpadalo, ostao je samo Ubica na nekom disku i čekanje da se opet herojski isplačem ko čovek i naravno "nikad nemam vremena za reprizu" Face Off, film koji čak ni Travolta-Kejdž tandem nije uspeo da zasere, toliko je dobar.

    Taj "nastavak" ili šta je, iz poštovanja prema svojim mladim godinama, neću gledati.

    Filaret2021-02-13 22:04:44
  • shiba87
    Senior translator
    12.02.2021. 20:13
    A,nema ni legendarnog John Woo-a, koji je radio prvi dio :)
;

{{message}}

{{item.title}}