Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
U pripremi humoristička serija o pank muslimankama

napovedi

16.04.2021.

U pripremi humoristička serija o pank muslimankama

Naziv serije je "We Are Lady Parts", a njena autorka jeste Nida Manzoor. Serija govori o muslimanskom ženskom pank bendu, koji nastoji da se probije na londonskoj sceni. 

Naziv benda je "Lady Parts", a glavni lik u seriji jeste Amina Hussain, neobična studentkinja mikrobiologije i vodeća gitaristkinja benda. Ona je, u neku ruku i štićenica Saire, glavne zvezde benda i vodeće pevačice. Međutim, ostale članice - bubnjarka Ayesha, basistkinja Bisma, kao  i menadžerka Momtaz - nisu ubeđene da je Amina prava osoba za bend. Amina nikada ranije nije srela devojke poput njih, i ubrzo potpuno prihvata njihovu radost življenja, anarhističku energiju i pankerski duh. Međutim, razapeta između dva potpuno različita sveta - onog koji čine njeni prijatelji s univerziteta, među kojima je i najbolja prijateljica Noor, i sveta "Lady Parts" - primorana je da pravi kompromise...

Autorka serije poslužila se vlastitim iskustvom odrastanja u Londonu, kada je upoznala i "bogatstvo različitosti kulturnih zajednica i umetnika". Ona je do sada režirala nekoliko epizoda popularne serije Doctor Who, među kojima je i ona - "Nikola Tesla's Night of Terror" iz 2020. godine.

U novoj seriji glavne uloge tumače Anjana VasanSarah Kameela ImpeyJuliette MotamedFaith OmoleLucie ShorthouseZaqi Ismail i Aiysha Hart.

 

 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.04.2021. 14:26
    Iga daj molim te, nije to nikakva serija o pank muslimankama nego zarađivanje para trčanjem za mejnstrimom, a trenutni mejnstrim su budalaštine o useljenicima.
;

{{message}}

{{item.title}}