Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snima se "Scarface and the Untouchable" serija

napovedi

04.05.2021.

Snima se "Scarface and the Untouchable" serija

U produkciji Showtime gledaćemo uskoro seriju čiji su glavni likovi ponovo Al Capone i Eliot Ness. Naziv serije jeste prigodan - Scarface and the Untouchable.

Scenario koji je napisao Ben Jacoby zasnovan je na knjizi Scarface and the Untouchable: Al Capone, Eliot Ness, and the Battle for Chicago čiji su autori Max Allen Collins i A. Brad Schwartz, a govori o životima čuvenog gangstera i njegovog arhi-neprijatelja Eliota Nessa u Čikagu iz vremena prohibicije.

Zvanični sinopsis serije glasi: "Godine 1929, 30-godišnji gangster Al Capone vlada podjednako podzemljem Čikaga, ali i korumpiranom vladom. Javnosti koja je prezirala prohibiciju, 'Scarface' je postao lokalni heroj i slavna ličnost. Ali, nakon brutalnog masakra na Dan zaljubljenih, Capone je posao 'narodni neprijatelj br. 1'. Federalna vlada je pronašla nesuđenog heroja u 27-godišnjem agentu po imenu Eliot Ness. Izabran da predvodi legendarni tim poznat 'The Untouchables' Ness se usredsredio da uništi Caponeovo carstvo kriminala."

 

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.05.2021. 19:40
    Američka povijest je prebogata, oni jadni ni sami ne znaju šta bi odabrali snimiti.
    Pa tko bi sve nabrojao iz te povijsti: genocid indijanaca, robovlasništvo, građanski rat, mafija... Uf... Mafija... Čekaj... Pa to je to, nemaju više ništa.
    Nije ni čudo da uporno omlaćivaju jedim te istim tuđim k.
  • beogradski
    eXtreme member
    04.05.2021. 19:28
    Pa ne znam sta da kazem jer u danasnje vreme je toliki izbor serija da zaista u obom trenutku ne znam sta da kazem, mozda je ''ixlixana'' tema Kapone i Nes, mozda nije, ko zna. Seriju ne znam da li cu gledati
;

{{message}}

{{item.title}}