Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Premijera izgubljenog horor filma čuvenog Romera

napovedi

11.05.2021.

Premijera izgubljenog horor filma čuvenog Romera

Ovog leta očekuje nas premijera za najširu publiku horor filma za koji se dugo smatralo da je bespovratno izgubljen, a čiji je reditelj čuveni majstor žanra George A. Romero. Film će biti prikazan po pokroviteljstvom streaming-kanala Shudder, koji je kupio prava za prikazivanje za područje Severne Amerike, Velike Britanije, Australije i Novog Zelanda. 

U pitanju je ostvarenje The Amusement Park, snimljeno još 1973. godine, ali nikad zvanično prikazano zbog toga što su producenti smatrali da je "suviše okrutno". Originalno, film je od reditelja naručila "Luteranska zajednica" kao "svedočanstvo o otuđenosti starih ljudi", ali je očigledo da je Romero imao ne baš tako konvencionalan pristup.

Glavni lik ovog neobičnog filma jeste vremešni gospodin koji kreće na ono što treba da bude običan dan u jednom zabavnom parku. Ali, umesto toga, naćiće se u sred strašnog košmara... 

Film je sniman 16mm-traci, a zahvaljujući Romerovoj udovici i fondaciji kultnog reditelja, restauriran je i konačno spreman za prikazivanje najširoj publici.

 

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}