Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake u modnoj krimi-priči

napovedi

06.11.2021.

Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake u modnoj krimi-priči

Uskoro nam predstoji mini-serija The Curse of Von Dutch, u produkciji Hulu, u čijem središtu se nalazi priča o čuvenom brendu iz 2000-tih godina, najpoznatijem po svojim sportskim kačketima, koje su nosile mnoge zvezde šou-biznisa kao što su, na primer, Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake.

Definitivni problemi za ovaj brend nastaju onog trenutka kada je jedan od njegovih kreatora bio optužen za - ubistvo prvog stepena!

U prvoj epizodi, "Who Created Von Dutch?" govori se o mladom kokainskom magnatu koji je uspostavio novi modni brend. U drugoj epizodi "The Art of War", pratimo pojavu novih investitora i nesuglasica usled "kreativnih razlika" u mišljenjima između njih, što je rezultiralo i ubistvom. Konačno, u trećoj epizodi "Von Douche" pretimo slom brenda usled brojnih sabotaža bivših partnera...

Serija ima tri epizode, a emitovanje prve predviđeno je za 18.11. ove godine.

 

  • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • silent_passenger
    Senior translator
    06.11.2021. 15:41
    Radije bih da mi čupaju nokte dok u pozadini sviraju New Kids on the Block, a na glavi mi kaciga, kao ona Alexova u "Paklenoj naranči", koja me prisiljava gledati ciklus filmova Jakova Sedlara nego da ovo gledam.
  • memich
    Translator
    06.11.2021. 14:04
    Dobar je Timberlake bio u onom filmu nedavno, Palmer. Mrsko mi guglat ali dosta pop pjevača/pjevačica su i glumci od malena.

    Paris Hilton je druga priča, ali kad je postalo normalno da kečeri glume s najboljim glumcima na svijetu, nek se i Paris okuša :)
  • JoxerTM
    eXtreme member
    06.11.2021. 13:42
    O bože... Znači za doć na Hulu ne treba ti talent, samo pare.
;

{{message}}

{{item.title}}