Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Eric Cantona ima nove filmove

napovedi

18.06.2023.

Eric Cantona ima nove filmove

Slavni bivši fudbaler Eric Cantona, sada već i s zavidnom glumačkom reputacijom od uloga u čak 45 filmskih ostvarenja, ima nova ostvarenje - potresnu dramu Le Colosse aux pieds d'argile i akcioni AKA.

U Le Colosse aux pieds d'argile, koji učestvuje i u zvaničnoj selekciji Monte Carlo Television Festival (16.07. - 20.07.), Sébastien je bivši igrač ragbija. Pravi kolos. U dobi od 12 do 16 godina, svi ga vide kao dete puno radosti života. Karakteristika njegovog rodnog jugozapada. Ali ova radost života samo je dimna zavesa namenjena zaštiti ravnoteže njegove porodice. Četiri godine kako je Sébastien silovan. Četiri godine koje pati i plače u tišini jer je njegov predator niko drugi do bliski rođak njegovih roditelja, kojeg svi vole. Trideset godina kasnije, Sebastian nije uspio da progovori o tome, a njegovi demoni ga uništavaju.

Stoga će ga na pravi izbor naterati susret klinca, oštećenog malog kolosa poput njega, i povratak u njegov život one koju kao tinejdžer nije znao da voli. Pravda... ali pravda po koju cenu?

Ovaj film je adaptacija autobiografskog dela "Kolos s glinenim nogama" čiji je autor Sébastien Boueilh

S druge strane, AKA je sniman pod pokroviteljstvom Netflix, a premijera mu je bila 28.04. ove godine.

Čvrsti specijalni agent nalazi da je njegov moral na velikom iskušenju kada se infiltrira u kriminalnu organizaciju i neočekivano se poveže sa šefovim malim sinom.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Morgan S. Dalibert, kome je to drugo dugometražno ostvarenje za veliko platno, a prvo - triler Nouveau monde iz 2005. godine, u kom su mu rediteljski partneri bili Mathieu Lalande i Thibault Mombellet - proglašeno je za najbolji film Lyon Festival of New Generation Cinema 2005.

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.06.2023. 15:05
    Samo ti daj - ja (potresne) drame preskačem.
  • beogradski
    eXtreme member
    19.06.2023. 13:39
    Gledacu AKA a i ovaj prvi
;

{{message}}

{{item.title}}