Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Aaron Taylor-Johnson i Russell Crowe u novom superherojskom

napovedi

20.06.2023.

Aaron Taylor-Johnson i Russell Crowe u novom superherojskom

Aaron Taylor-Johnson i Russell Crowe tumače glavne uloge u novom superherojskom "Marvelu" Kraven the Hunter, čija se premijera očekuje 06.10. ove godine.

Sergei Kravinoff aka Kraven, klasični Spider-Man negativac, kojeg su kreirali Stan Lee i Steve Ditko, i jedan od osnivača Sinister Six, pojavio se u The Amazing Spider-Man 2 (2014. godine). U Marvelovim stripovima, Kraven je prikazan kao ruski plemić čija je porodica bila primorana da emigrira u Ameriku 1917. godine zbog Februarske revolucije. Kraven je postao opsesivni lovac na krupnu divljač i, nakon što je savladao ovaj sport, učinio je Spajdermena svojom metom u nastojanju da se uspostavi kao najbolji lovac na svetu.

Kraven the Hunter je režirao J. C. Chandor (Triple FrontierA Most Violent YearAll Is LostMargin Call).

Glavnu žensku ulogu u filmu tumači "oskarovka" Ariana DeBose. Ona je Calypso - Kravenov ljubavni interes i vudu sveštenica koja koristi magične napitke. U Marvelovim stripovima, Calypso se obično prikazuje kao Spider-Manov protivnik. 

Glavnog negativca u filmu tumači Alessandro Nivola igra glavnog negativca filma. On je Rhino - legendani legendarni Spider-Manov protivnik - lik koga je prethodno tumačio Paul GiamattiThe Amazing Spider-Man 2.

Russell Crowe će igrati ulogu Kravenovog oca, s kojim ima komplikovan odnos. Ovo neće biti prvi Croweov poduhvat u svetu superheroja, već je bio Jor-El, oca Supermana, u Man of Steel, a prošle godine bio je i Zeus u Thor: Love and Thunder.

 

  • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Titivillus
    Translator
    21.06.2023. 09:26
    Ako bude 'rated R', možda i bude gledljiv.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    20.06.2023. 15:39
    Opa miki, Kraven stavio trajnu, obojao kosu u smeđe, a prepoznatljive guste brčine zamijenio neurednom bradicom. Zlu ne trebalo u trećini trailera je nekakva sisata cica koje se iz stripa uopće ne sjećam da postoji. Preskačem.
  • beogradski
    eXtreme member
    20.06.2023. 13:53
    Mozda cu gledati
;

{{message}}

{{item.title}}