Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najbolji irski apokaliptični

napovedi

19.04.2024.

Najbolji irski apokaliptični

Postapokaliptična komedija Apocalypse Clown proglašena je za najbolje irsko ostvarenje Galway Film Fleadh.

"Nema struje. Nema interneta. Niko nije siguran. Apokalipsa je tu. A svačija sudbina zavisi od tri herojska klovna: Boba, Pepea i Funza. Oni udružuju snage nakon što su proveli noć u zatvoru, i izlaze kako bi zatekli zemlju koja je iznenada uronjena u anarhiju preko noći. Da, skitnica klovn Bobo je dotaknuo dno i još uvek tuguje zbog raskida; Pepe bi mogao biti neverovatno netalentovan pantomimičar, a Fonzo je nenamerno depresivan, poremećen i zastrašujući, ali oni ipak vide priliku da slede svoje snove u svetu haosa...".

Reditelj ovog ostvarenja jeste za BAFTA nominovani George Kane, a scenario su uradili članovi irskog benda "Dead Cat Bounce".

  • Komentarji (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Titivillus
    Translator
    23.04.2024. 11:55
    Imaju Irci svoju apokalipsu u stvarnosti. 
    Kog zanima filmska verzija, nek pogleda Rosie.
  • puppet_master
    eXtreme member
    22.04.2024. 21:10
    Što bre, pa kada vidiš one predele, kao u Škotskoj, Britaniji i ostrvrlju tamo uopšte, padne ti neko sivilo na oči ionako. LOL Meni je makar depresivno koješta tamo. Mada otkud ja znadem, da ne lupetaram previše napamet, nisam bio, gled'o slike i filmove tek, mlad sam, ima dana za obilazak sveta, volim da verujem, tek mi to ne bi bila baš neka od prvih destinacija LOL Komotno može u post civilizacijski univerzum, bez mucho zelenila, goleti, hladne vode, ružnjikave plaže, oštre litice, kitchen sink pravac, neka pa siva industrijska varošica, mucho alkoholizma, mlaćenja, ta i jeste skoro kao Mad Max, samo sa na oko ne odveć izazovnom prirodom. Napamet, i dalje. Approve
  • Mizi
    eXtreme member
    22.04.2024. 21:01
    Irci i akopaliksa!

;

{{message}}

{{item.title}}