Ak-ui yeon-dae-giPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalka, misterij, srhljivka (2015)

Ak-ui yeon-dae-gi

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
6,8
Ak-ui yeon-dae-gi

Leto:

2015

Zvrst:

drama, kriminalka, misterij, srhljivka

Trajanje:

102 min

Režija:

Woon-hak Baek

Scenarij:

Woon-hak Baek
, Kang Full


Glavne vloge:


Son Hyeon-ju
  >  Chief Officer Choi Chang-sik (as Son Hyun-joo)
Han Soo Hyun
  >  Detective Jo
Ma Dong-seok
  >  Detective Oh
Daniel Choi
  >  Kim Jin-gyoo
Park Seo-joon
  >  Cha Dong-jae
Hoon Song
  >  National forensic service agent

Povzetek:


Priča o detektivu i šefu odjela Choiu kojega zahvaljujući njegovom radu i reputaciji uskoro očekuje promaknuće. Ali jedne večeri nakon pijanke sa kolegama Choi naleti na (pogrešnog) taksistu koji ga pokuša opljačkati, ali ga Choi slučajno ubije! Zabrine se zbog svog pomaknuća on odluči zataškati cijelu stvar te sakrije tijelo i automobil i ode kući. Ali već sljedećeg dana Choi se neugodno iznenadi kada se tijelo koje je on sakrio pojavi viseći na građevinskoj dizalici i počne puniti novinske stupce. Šokirani Choi brže-bolje preuzima istragu kako bi se izbrisao sve tragove koji bi mogli dovesti do njega, ali u isto vrijeme, tajanstveni telefonski poziv počne dovoditi ionako prestavljenog Choia na sam rub živaca. [filmovisruba]

Obdelal/la:

bojan969
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (4)
  • Nae-bu-ja-deul

    Nae-bu-ja-deul (2015)

    drama, kriminalka, srhljivka

    Lee Kang-hee je urednik uticajnih novina u Južnoj Koreji. Snagom svog lista učinio je da kongresmen Jang Pil-woo bude jedan od najozbiljnijih kandidata na prestojećim izborima za gradonačelnika...
  • Gong-mo-ja-deul

    Gong-mo-ja-deul (2012)

    drama, kriminalka, akcija, srhljivka

    A thriller about the passengers with different objectives on board a cruiser headed for China, being chased over and over again and unexpected happening of things.
  • Teureok

    Teureok (2008)

    drama, kriminalka, misterij, srhljivka

    Chul-min is a simple truck driver whose usual cargo is liquor, vegetables and other necessities. When his daughter is diagnosed with congenital heart disease, he scrambles to borrow money from...
  • Deo pon

    Deo pon (2015)

    misterij, akcija, znanstveno-fantastični, srhljivka

    Zbog sunčne oluje, čovek dobija poziv od svoje žene iz godine u kojoj je ubijena. Prvo misli da se neko zeza sa njim ali brzo uviđa da može da izmeni svoju i sudbinu svoje žene ako nađe ubicu.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    01.07.2022. 15:12
    Gledah ga pre neki dan. Zanr je pogodjen. Humora nema.
    U opisu , nije naleteo na pogresnog takstistu koji ga pokusava opljackati vec je nesto drugo u pitanju, vozac taksija koji je dobio zadatak da ga ubije a ima i zasto. I u filmu i u opisu , ubije ga, prikrije, i ode kuci, sve je to lepo, ali...  Nema tajanstvenog poziva i ne preuzima istragu da bi ... nego mu sef dodeljuje, a on to koristi naravno da moze da prati rad svoje grupe i da se trudi da ne bude  osumnjicen.

    U sustini dobar mi je bio i drzao paznju sve do obrta i objasnjenja, i onda kada sam vratio `film` unazad, onda sam promenio misljenje, osnova mi nije dobra, onda se vidi dosta propusta, i da su neke stvari nastimovane, a opet i za njih ne znamo pozadinu, trebali su to bolje kroz par retrospekcija.

    Ono sto su hteli da prikazu u filmu, jedna strana mi je ok, to sto prikazuju vezano kritiku policajaca i policijskih istraga, o drugoj stvari moze da se diskutuje i ona mi je sporna, samo  vec  su bila u toj godini ili godinu dana ranije dva filma koja obradjuju slicnu temu, nije sporno ukazivati, i kazem ostaju dosledni, ali mislim da su mogli sve sto mi je zasmetalo bez problema da realizuju na bolji nacin, a da ono sto su zamislili ostane nepromenjeno.  Bas imam podeljene utiske, ali naginju oni negativni. Mogu i da ih argumentujem ali bih otisao u spoiler-e, tako da mozda ce neko ostaviti jos koji komentar.
    AlexDeLarge2022-07-01 15:47:04
  • rozanik
    Senior translator
    12.07.2017. 16:34
    pa, stigo titl, ali vidim da me jos niko nije obrisao u najavi
  • 11.07.2017. 08:16
    Kao i vecina odlicnih korejskih trilera.

{{message}}

{{item.title}}