ElvisPogledaj trailer!

Film

biografija, drama, glasbeni (2022)

Elvis

Ocena uporabnika
-
 
Elvis

Naslov:

Elvis

Leto:

2022

Zvrst:

biografija, drama, glasbeni

Trajanje:

159 min

Režija:

Baz Luhrmann

Scenarij:

Jeremy Doner
, Baz Luhrmann
, Craig Pearce
, Sam Bromell


Glavne vloge:


Helen Thomson
  >  Gladys Presley
Chaydon Jay
  >  Young Elvis
Mark Leonard Winter
  >  Tom Hulett

Povzetek:


Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Obdelal/la:

IgaBiva

Preberi recenzijo filma Elvis:

 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  26.06.2022. 13:15
  Jedva čekam da ga odgledam, uprkos tome što sam gledao sve moguće sa temom Elvisa, igrano, dokumentarno, ovo je ipak Baz Luhrmann Heart
 • zoks77
  member
  26.06.2022. 11:28
  Po meni koji slusam rock ceo svoj zivot, kada je umro imao sam 26 dana bebac. film je ODLICAN gluma, muzika, scenski nastupi skinuo je Elvisa svaka mu cast. Tom Hanks maestralan, kako je odglumio pukovnika za neverovati, ovaj film treba po meni svi da odgledaju ne bitno koji zarn muzike slusaju, vec da vide kako cele jedne generacije odrastale. Retko kada mi se desi da kada odgledam neki film da me je danama u glavi a ovaj ne mogu da ga izbacim iz glave od kada sam ga odgledao, SVE PREPORUKE ZA OVAJ FILM !!!!