FallPogledaj trailer!

Film

srhljivka (2022)

Fall

Ocena uporabnika
Odlično!
6,4
Fall

Naslov:

Pad

Leto:

2022

Zvrst:

srhljivka

Trajanje:

107 min

Režija:

Scott Mann

Scenarij:

Scott Mann
, Jonathan Frank


Glavne vloge:


Jasper Cole
  >  Dog Walker Dan
Darrell Dennis
  >  Randy
Evie Mann
  >  Flower Girl
Nick Lynes
  >  Confused Truck Driver
Joseph Mann
  >  Page Boy
Branden Currey
  >  Bar Man
Grace Caroline Currey
  >  Becky
Bamm Ericsen
  >  Police Officer
Virginia Gardner
  >  Hunter

Povzetek:


Najbolje prijateljice Becky i Hunter nađu se na vrhu radio-tornja visokog 600 metara u sred pustinje...

Obdelal/la:

IgaBiva

Preberi recenzijo filma Fall:

 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (22)
 • Beast

  Beast (2022)

  drama, pustolovski, grozljivka

  Idris Elba zaigra dr. Nata Danielsa, ki je pred kratkim ovdovel in se vrne v Južno Afriko, kjer je prvič spoznal svojo ženo. Na skrbno načrtovanem potovanju s hčerkama, 18-letno Meredith in 13-letno...
 • Wire Room

  Wire Room (2022)

  akcija, srhljivka

  Specijalni agent Shane Mueller (Bruce Willis) vodi visokotehnološki komandni centar pod nazivom Wire Room, posvećen nadgledanju najopasnijih kriminalaca. Novi regrut Justin Rosa (Kevin Dillon) dolazi...
 • The Harbinger

  The Harbinger (2022)

  misterij, srhljivka, grozljivka

  Kada porodica preseli svoju problematičnu kćer u mali grad, a komšije počnu misteriozno umirati, oni se boje da ih je pratilo nešto zlo.
 • Fall

  Fall (1997)

  drama, romantični

  Sarah je lepotica in uspešna manekenka, poročena s premožnim francoskim aristokratom Philippom. Ima vse, kar si želi, zato ni nič čudnega, da je bežno srečanje s taksistom Michaelom ne gane preveč...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • DurmitoracŠljivo
  Active member
  02.10.2022. 19:25
  Film je loše odrađen , tema je baš dobra ali su mogli mnogo bolje da ga naprave .
 • rajans
  member
  01.10.2022. 08:00
  [QUOTE=Ordinary]
  Ljudi jesmo li mi gledali isti film ili sta?

  1. Veoma je izvodljivo napuniti telefon na sijalicno grlo kako je pokazano, nije logicno da sijalica u tornju bude standardne dimenzije, obicno su mnogo vece, a i da bi treptala napon treba da se prekida konstantno.

  2. Prvi put kada su bacili telefon u patici, dron je bio u rancu ispod njih koji nisu dohvatili, drugi put kada su dohvatili dron, ostao im je jedan telefon koji se nalazi na kontroleru i upravljaju dronom, verovatno ne moze da leti bez telefona, tako da ne moze ni da ga posalje dole.

  3. Neko je prokomentarisao oblik tornja i da nije siroka baza, mislim da je realno prikazan, tome sluze one sajle koje ga natezu na sve 4 strane

  Sve u svemu, dobri zapleti, i naravno baksuz na svakom koraku, da je moglo bolje, moglo je, ali ni ovo nije lose.
  [/QUOTE]

  Vau... Vrlo samouverena "argumentacija". Međutim, treba napraviti distinkciju između "realnog" i "mogućeg". U ovom filmu malo je šta realno. I zato je on loš. A ako se upustimo u relativizaciju, onda je sve moguće i prihvatljivo. Posebno u filmovima.

  No, stvari počinju od početka. A ovde je već postavka loša (pročitati prvi pasus iz mog prethodnog posta). Sve je u ovom filmu nategnuto i radnja se formirala tako da se film kreće, ali se zato logika morala žrtvovati.

  Otuda je i sijalično grlo na tornju od 600 metara baš kao za noćnu lampu u spavaćoj sobi Smile, prilagođeno onome što je autorima neophodno da se radnja nastavi. Da, hipotetički je moguće napuniti mobilni preko njega, uz korišćenje dodatnog među-provodnika (što je ovde prsten), kako bi se napravila razlika u dužini konektora na punjaču. Jer, u suprotnom bi došlo do kratkog spoja. Ali, na toj visini, u takvim uslovima, gde se povređena devojka čija rana "smrdi" pentra dalje - je li to realno? Pa već kontra-argument koji sam navodiš (on-off napona) dovodi do toga da bi punjenje trajalo satima.

  Za redosled telefon-dron si u pravu, ali to je samo još jedan pokazatelj kako je radnja iskonstruisana da bi se postigao neki efekat. Međutim, ono što zanemaruješ je da je čudno otkud da preostali telefon ima instalisanu aplikaciju za upravljanje dronom, bez internet konekcije? Osim toga, ako se dronom upravlja preko wifi, koliko daleko on može leteti? 100-200m max.

  Mogao bih proširiti listu mojih zamerki iz prvog posta, mogao bih dalje nabrajati, ali čemu to... Ne zaslužuje to ovaj film.
 • Bog
  member
  29.09.2022. 10:22
  U pravu si, izvinjavam se. Vrlo dobar film.