Liang ge zhi neng huo yi ge

Film

drama, kriminalka (1997)

Liang ge zhi neng huo yi ge

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
6,8
Liang ge zhi neng huo yi ge

Naslov:

Liang ge zhi neng huo yi ge

Leto:

1997

Zvrst:

drama, kriminalka

Trajanje:

89 min

Režija:

Tat-Chi Yau

Scenarij:

Ka-Fai Wai


Glavne vloge:


Takeshi Kaneshiro
  >  Mo
Suet Lam
  >  Mah jong heavy
Ching-Ting Law
  >  (as Ching Ting Lu)
Carman Lee
  >  The Girl
Do-Yu Lee
  >  George
Foo-Keung Kong
  >  (as Fu-Keung Kong)

Povzetek:


The secret world of contract killing comes to focus in the dark, comical tale of Hong Kong's triad. A lowlife gangster is offered a huge fee to commit a murder. He accepts, but there's a catch - he just won a huge fortune and wants to back out of his contract!
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (1)
  • Sip si 32 dou

    Sip si 32 dou (1996)

    drama, akcija, srhljivka

    Jedan od najopasnijih plaćenih ubojica u Hong Kongu, koji često mrsi račune lokalnim gangsterima i mafijašima, zapravo je mlada bezimena djevojka (Wu Chien Lien). Ona se gradom šeće poput duha, nema...
  • Joi gin a long

    Joi gin a long (1999)

    drama, akcija, srhljivka

    Fresh from a prison term, a former Triad boss resides in a hotel in Macau, where he befriends its owner and her young son.
  • Mou mei san taam

    Mou mei san taam (1995)

    drama, kriminalka, akcija

    Struggling in a loveless marriage, a hard-drinking, workaholic cop finds a chance at redemption after a fateful incident leaves him wounded.
  • Shi wan huo ji

    Shi wan huo ji (1997)

    drama, akcija

    Following the lives of firefighters as they deal with joys and hardships, both on the job and with their own personal lives.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    05.03.2022. 16:24
    Takeshi Kaneshiro is a down and out gambler. After losing the last of his  money on a mahjong game, he goes to an agent to try to get a job as a  hitman. He is offered a contract on a Thai man due to visit Hong Kong the  following week, for HK$88,000. He ...

    The Odd One Dies (1997)

    Prvi film iz MilkyWay Image radionice Johnnie To-a je blesava, meni zabavna, vizuelno lepa priča, negde između Wong Kar Wai-ja, Godara i...pa, Johnnie To-a. 

    Po strukturi je rasut gde stigne, sadrži i delove gde ionako ćutljivi Takeshi Kaneshiro najednom pozira u kadru, hehehe, zaebancije radi, no ostaviše to u filmu, leba ne traži. Nije za svakoga, blago rečeno. No meni je "mio" film. 

    Kaneshiro je, pa, blentavi osobenjak, između ostalog i kockar, gubi lovu te dobija izbor da valja diskove na ulici ili bude plaćeni ubica, on, normalno, izabere da ubije neku tamo metu. Dobije avans, vrati se u kockarnicu, uzme ogromnu lovu i predomisli se oko ubistva. Kao dopuna/zamena/podjednaka blenta pojavljuje se Carman Lee, ne zna se ko je nenormalniji od njih dvoje, no meta ih čeka. Film čine zapravo dani u iščekivanju tog ubistva gde se ove dve lude zbližavaju na svoj, sHebani način. Otprilike. 

    Ima filmova koji u pokušaju da budu svašta nešto izgube nit, ima i onih koji zbog toga budu i remek-dela, ovaj nije ni želeo nit, prosto je poligon za iščašenu, zabavnu ljubavnu priču, film stila nenormalnog poput i njegovih junaka. Sa lične strane, meni neodoljivo šarmantan. Heart


    The Odd One Dies - sogoodreviews.com
    puppet_master2022-03-05 16:30:16

{{message}}

{{item.title}}