Metallica Through the NeverPogledaj trailer!

Film

glasbeni (2013)

Metallica Through the Never

Ocena uporabnika
-
7,279%
Metallica Through the Never

Naslov:

Metallica: Skozi privid časa

Leto:

2013

Zvrst:

glasbeni

Trajanje:

93 min

Režija:

Nimród Antal

Scenarij:

Kirk Hammett
, Lars Ulrich
, Nimród Antal
, James Hetfield
, Robert Trujillo


Glavne vloge:


Kirk Hammett
  >  Himself
Lars Ulrich
  >  Himself
Ed Anders
  >  Police
Brett Armstrong
  >  Police
Peter Bryant
  >  Car Crash man
Mackenzie Gray
  >  Tall Man
James Hetfield
  >  Himself
Hrothgar Mathews
  >  Truck Driver
Robert Trujillo
  >  Himself
Kyle Thomson
  >  The Rider
Jeremy Raymond
  >  Waving Man
Charlie Attrill
  >  Police
Fraser Aitcheson
  >  Police
Toby Hargrave
  >  Big Man
Dane DeHaan
  >  Trip

Povzetek:


den najbolj priljubljenih in najvplivnejših heavy metal bendov v zgodovini nam postreže s čisto novo izkušnjo, polno spektakularnih nastopov v živo.
V tem filmu nas glasba vodi skozi niz dogodkov, polnih Metallicine ikonografije. Zgodba o neznanem fantu in razprodanem koncertu navdušuje z izjemnimi glasbenimi izvedbami, pirotehničnimi učinki in neverjetnimi prizori, ki so nastali s sočasno uporabo 24 kamer.

Obdelal/la:

Kneginja
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (22)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • mahoni
    Administrator
    11.07.2018. 23:41


              LOL Nisi, o tome smo svi pričali, samo drugačije spakovano.LOL

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    11.07.2018. 22:43

      Slušam nešto od kad znam za sebe. Uvek je tu bio stric sa njegovim pločama i sveprisutni radio. Beograd nije daleko, imam dosta familije i samim tim i prenoćište od Mirijeva, centra pa do Zemuna. Najbolja varijanta je ona kad stavimo pare na gomilu za gorivo i ne zavisimo od prevoza. Najlepše mi je bilo kad slučajno nabasam na nekog čovu za kog nisam ni znao da psotoji. NIkad neću zaboraviti te ljude koji su došli da bi svirali ispred par stotina ljudi. Mislim da ću Džona Hamonda pamtiti dok sam živ ne samo zbog muzike već i zbog rukovanja posle koncerta. Rukovao sam se posle toga sa tesarima, drvosečama, zidarima i razmotaznim šljakerima i niko nije imao takvu ručerdu kao on. On je živa bluz legenda sa biografijom koja bi nadmašila bilo koji filmski scenario. Bluzeri i džezeri žive na svojoj planeti i to ih izdvaja od ostalih (be)smrtnika.

      Imao sam tu sreću da stasam bez neta i da imam tu slobodu da cunjam gde hoću. Uslov je bio da nemam problem sa milicijom, da škola ne trpi zbog toga i da sam finansiram sve ono što ne pokriva džeparac. Mogu da dodam da je analogni svet bio mnogo bolji od digitalnog upravo zbog toga što si morao malo da se pomučiš da bi došao do nečega.

      Žao mi je što nisam bio ni na jednom koncertu Metalike i što ih nisam video i čuo uživo. Nisam bio u Srbiji i to je neka druga priča. Pisao sam ovde o njihovom eksperimentu koji nije uspeo i koji mi se nije dopao. Izgleda da nisam jedini kome se ovaj izlet nije dopao.

      Muzika je bila i ostala ozbiljna rabota. Ima šarlatana, profesionalaca i entuzijasta koji vi mogli da podignu naraod na neku bunu i neposlušnost. Bilo je slučajeva koji pobijaju takvu mogućnost. Najbolji primer mi je slučaj Džejms Brauna koji je tako lepo (zlo)upotrebljen u smirivanju rasnih nemira koji su poput talasa zahvatili Ameriku krajem šezdesetih godina prošlog veka. Neki istinski genije se setio da poveže što više tv kuća koje su sve zajedno prenosile uživo koncert kuma soula. To je ipak neka druga priča.

      Nemam ništa protiv bilo čije šabanerije i želje za zaradom. To ne znači da ću hvaliti carevo novo odelo onda kad je car go. Ničiji put nije ravan kao strela, skretanja su redovna i ja pojedince cenim još više kad i ako uspeju da pobede sebe i to anuliraju.

      Opet sam skrenuo sa teme.


  • yolix83
    Translator
    11.07.2018. 15:42
    [QUOTE=mahoni] A samo si još zaboravio da navedeš da je acdc kompanija najbogatija.LOL 
    [/QUOTE]
    Nisam htio da ne bude da ja  hejtam. Smile Što se njih tiče, mašina... sjećam se da su počeli tačno u 21:00 i završili u tačno 23:00 ( ili je neki drugi vremenski okvir bio, ne sjećam se baš ali uglavnom 2 sata koncert) Ni minut gore, ni minut dole. Surovi profesionalizam.

    Jesu karte skupe ali malo mi je glupo da neki bend koji sam toliko puta slušao na nekim cd-ovima i slično ne odem poslušati kad imam priliku. Jest da pored te karte ja lično moram i potegnuti i put BG, ZG ili negdje drugo. Ali nije gušt nikad bio skup. Wink


{{message}}

{{item.title}}