Peopekteu maenPogledaj trailer!

Film

drama, komedija (2019)

Peopekteu maen

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Tako-tako
5,8
Peopekteu maen

Naslov:

Peopekteu maen

Leto:

2019

Zvrst:

drama, komedija

Trajanje:

116 min

Režija:

Yong Soo


Glavne vloge:


Cho Jin-woong
  >  Yeong-gi (as Jin-Woong Cho)

Povzetek:


It's a comical story about a businessman and a street thug. They are on the mission to complete a government infrastructure project within 200 days. They use all the available tactics like bribing, kidnapping, blackmailing etc to get the job done.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Na-reul chaj-a-jwo

    Na-reul chaj-a-jwo (2019)

    drama, misterij, srhljivka

    A dedicated mother in search of her missing son follows a tip that leads her to a fishing village where corrupt police officers might have the answers to her mystery.
  • Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul

    Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul (2020)

    drama, kriminalka, srhljivka

    Vlasnik restorana koji se svim silama bori da preživi, a brine se i za svoju bolesnu majku, iznenada pronalazi torbu punu para u sauni. Istovremeno, jedan carinski službenik dospeva u nevolju kada...
  • The Sheriff in Town

    The Sheriff in Town (2017)

    kriminalka, komedija

    Dae-Ho (Lee Sung-Min) bivši je detektiv, koji sebe sada smatra "šerifom" kraja u kome živi. Jong-Jin (Cho Jin-Woong) uspešni je biznismen iz Seula, koji se seli u Busan, gde Ho živi. Dae-Ho počinje...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    18.05.2020. 16:48
    Neuvjerljiv scenarij o sitnoj ništariji koji skupa s organizacijom kojoj je član umišlja da je kakav žestoki gangster i upada u razne nevolje zbog vlastite naivnosti. Biva osuđen na društveno koristan rad, a to će biti: prati guzicu paraliziranom odvjetniku u hospiciju.

    Koliko god se glumci trudili, a jesu, vidi se, nisu mogli spasiti priču napisanu na krajnje bezvezan i besmislen način. A priča je imala potencijala, samo što je scenarist amater. Evo samo primjer, naivac uloži u dionice što se ispostavi kao prevara i ostane bez svega. Pa mislim koje 'ebene prevare s dionicama u 2019-oj? Tu se trebalo raditi o globalnoj mućki zvanoj kriptovalute pa da se išamara malo ove čimavice, što novinare što gnjavatore koji vam se uvaljuju na kavu, a kojima je to jedina tema zadnje dvije godine jer valjda imaju postotak od u zamku namamljenog idiota koji će kupovati bitkoin ili klonove istoga!

    Prijevod je (pre)savršen. Osim nekoliko smiješnih scena u filmu samih po sebi, kardiovaskularni terorist je dao sebi oduška za još koju napisanu foru pa će zahvaljujuć tako dobrom prijevodu i film djelovati bolji nego što zapravo jest. Samo jedan primjer, jeste li ikad prije u titlovima negdje vidjeli izraz "muha govnara"? Clap Tko bi se usudio, jelda. E pa ima tko će.

    Ovaj mediokritet od komedije preporučam pogledati samo zbog prijevoda. Svakako ne očekujte razvaljivanje od smijeha.
    JoxerTM2020-05-18 16:57:52
  • titlovi.com
    Approval team
    17.05.2020. 22:42
    Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍

{{message}}

{{item.title}}