Film

Makedonščina podnapis5

Ip Man 4: The Finale (2019)

TC.720p.1080p.China.CAM
Ip Man 4: The Finale
1 CD
23.976 FPS
0/5
sofijana
Junior translator
Avtorski podnapis

Što dalje? Komentirajte...

 • Komentarji (3)
 • Prijavi podnapis

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 16.01.2020. 21:16
  The Prestige 2006 Pain & Gain 2013 America Beauty 1999 Good Will Hunting 1997 Rounders 1998 Casino 1995 Saving Private Ryan 1995 The Usual Suspects 1995 L.A. Confidential 1997 The Secret in Their Eyes 2009 In the Name of the Father 1993 Atonement 2007 Zodiac 2007 Sideways 2004 No Country for Old Men 2007 Match Point 2005 Тие ми дојдоа на ум за 10 минути. Ретки се веќе добрите филмови во поново време. Морам да ти се заблагодарам за сите тие филмови што ги имаш преведено, немав поим дека се толку многу. Биди ми поздравен/а.
 • sofijana
  Junior translator
  16.01.2020. 13:55
  Старите добри филмови воглавно се преведени. Aко има некој од постарите добри филмови непреведен нa македонски, посочете ми го.
 • 16.01.2020. 10:23
  Доста добар превод, има доста печатни грешки по граматички е доста точен. Зошто само нови филмови преведуваш?

Za slanje reporta morate biti prijavljeni!