Pogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalka, srhljivka (2022)

A Model Family

Ocena uporabnika
-
 
A Model Family

Leto:

2022

Zvrst:

drama, kriminalka, srhljivka

Glavne vloge:


Chase Yi
  >  Min-gyu

Povzetek:


Nakon što je nesvesno ukrao novac od kartela, Dong-Ha (Jung Woo) profesor bez novca mora da pronađe jedini način da spasi svoju razorenu porodicu pristavši da radi kao diler droge. Oženjen je Eun-Joo (Yoon Jin-Seo), ali je na ivici razvoda. Jednog dana, slučajno pronađe vozilo u kojem je mnogo novca. To dovodi do njegove veze sa Gwang-Cheolom (Park Hee-Soon), koji je "tip broj dva" u lancu droge. Detektiv Joo-Hyun (Park Ji-Yeon), koji je vođa tima za borbu protiv narkotika, istražuje Dong-Haa i Gwang-Cheola.

Obdelal/la:

IgaBiva
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji
 • Donde Hubo Fuego

  Donde Hubo Fuego (2022)

  drama

  Kad ga tragovi u vezi s ubojstvom njegova brata dovedu do vatrogasne postrojbe, Poncho joj se pridruži i ondje pronađe ljubav i obitelj... ali i serijskog ubojicu.
 • Echoes

  Echoes (2022)

  drama, misterij, srhljivka

  Jednojajčane blizanke Leni i Gina godinama su potajice mijenjale mjesta. Međutim, nakon nestanka jedne od sestara životi se počnu raspadati objema.
 • Heartsong

  Heartsong (2022)

  drama, komedija, glasbeni

  Tijekom svirke na propalom vjenčanju nomadski glazbenik zaljubi se u mladenku, koja razljuti svoju obitelj. Mora joj spasiti život.
 • Fanático

  Fanático (2022)

  drama, komedija, glasbeni

  Najveći obožavatelj majstora trap glazbe pokuša preuzeti identitet svojeg idola, no shvati da je biti superzvijezda teže nego što se čini.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!