TV serija

drama (2017)

El Chapo

Ocena uporabnika
Odlično!
 
El Chapo

Naslov:

El Chapo

Leto:

2017

Zvrst:

drama

Autor:

Carlos Contreras
, Silvana Aguirre


Glavne vloge:


Humberto Busto
  >  Don Sol
Humberto Busto
  >  Don Sol (1 episode, 2017)
Marco de la O
  >  Joaquin 'El Chapo' Guzman
Marco de la O
  >  Joaquin 'El Chapo' Guzman (1 episode, 2017)

Povzetek:


Serija govori o meksičkom narko-bossu Joaquín “El Chapo” Guzmán-u, o njegovom usponu, hapšenju i bijegu. Istražuje životnu priču jednog od najozloglašenijih kriminalca na svetu. Imaćemo uvid u tri razdoblja: kad je bio manje važan član u kartelu Gvadalahara, njegov uspon i njegov pad.

Obdelal/la:

Vvesko
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (29)
 • Cannabis

  Cannabis (2016)

  drama, kriminalka, srhljivka

  When a huge marijuana shipment falls prey to thieves, the aftermath touches players from all ranks on the drug trade between Morocco and Europe.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • oliver83
  member
  18.12.2018. 17:10
  El chapo serijal nesto kao sapunica nije za moj stil a Narcos i narcos mexico mnogo dobar serijal ima dobri akteri nesto najbojle od netflix
 • VLL72
  Active member
  11.12.2018. 14:41
  Ja sam krenuo od Narcos Mexico, pa onda Narcos sve 3 sezone u jednom dahu i sad se mučim sa Čapom da ga nekako završim, sezonu 3 konkretno, jer kako se bliži kraju sve mi je teže da razumem neke stvari. Kako je on predstavljen u seriji pravo je čudo da je toliko opstao i da je napravio to što je napravio. 
 • 18.09.2018. 14:34
  amaterski odrađene scene sa pucanjem......... skoro svima kalašnjikovi zakočeni a pucaju do iznemoglosti ..... još kad vidim da Čapo repetira po dva puta već napunjen pištolj e tek mi nije onda jasno kako sebi to dopuštaju