H2O: Just Add Water

TV serija

drama, družinski, domišljijski, pustolovski (2006)

H2O: Just Add Water

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,2
H2O: Just Add Water

Naslov:

H2O Uz malo vode!

Leto:

2006

Zvrst:

drama, družinski, domišljijski, pustolovski

Trajanje:

23 min

Autor:

Jonathan M. Shiff


Glavne vloge:


Phoebe Tonkin
  >  Cleo
Cariba Heine
  >  Rikki
Nono Alakari
  >  Lewis
Burgess Abernethy
  >  Zane
Claire Holt
  >  Emma
Cleo Massey
  >  Kim
Alan David Lee
  >  Don Sertori
Jamie Timony
  >  Nate
Ariu Lang Sio
  >  Wilfred
Luke Mitchell
  >  Will
Indiana Evans
  >  Bella
Brittany Byrnes
  >  Charlotte
Caroline Marie Kenison
  >  Lisa
Taryn Marler
  >  Sophie
Trent Sullivan
  >  Elliot

Povzetek:


Nova australska serija za mlade koju prikazujemo radnim danom popodne na Drugom programu snimana je u Sea Worldu i drugim lokacijama u gradu Gold Coast. Premijerno je prikazana na australskoj Network 10, zatim na na Disney Channelu, te u više od 120 zemalja s više od 250 milijuna gledatelja. Radnja serije odvija se oko tri djevojke koje se svakodnevno bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom.
Emma Gilbert, Cleo Sertori i Rikki Chadwick tri su australske šesnaestogodišnjakinje koje zaglave na tajanstvenom otoku Mako. Jednom se prilikom nađu u jezeru ispod uspavanog vulkana baš kada se iznad njih pojavi pun Mjesec i obasja jezero. Djevojke nakon nekog vremena spase i one se vrate "normalnom životu", no ubrzo otkriju da su im životi postali sve samo ne normalni: deset sekundi nakon kontakta s vodom one se pretvaraju u sirene koje imaju natprirodne moći nad vodom. Trio zatraži pomoć Cleina prijatelja Lewisa McCartneyja, koji pokušava otkriti tajnu njihove transformacije.

Svakodnevne situacije, poput kupanja i kiše, postaju nezgodne jer se djevojke bore sa svojim novostečenim sposobnostima, koje imaju mnoge prednosti i mane, dok ih istovremeno pokušavaju sačuvati tajnom.
U drugoj sezoni pojavljuje se Charlotte Watsford, koja nakon nekog vremena također dobije moć da postaje sirena, ali i glavna zlica u seriji. U trećoj sezoni pratimo i Bellu Hartley, koja je sirena od svoje devete godine.
HTV će prikazati sve tri sezone, ukupno 78 nastavaka.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Victorious

    Victorious (2010)

    drama, družinski, komedija, romantični, glasbeni

    Life is about to change in a big way for 16-year-old Tori Vega. After years of living in her older sister's shadow, Tori has been invited to attend Hollywood Arts, a high school with a focus on the...
  • Mako Mermaids

    Mako Mermaids (2013)

    drama, družinski, komedija, romantični, domišljijski, pustolovski

    Tijekom puta na otok Mako Zac dodiruje vodu čarobnog bazena u noći punog mjeseca i dobija rep sirene te moć manipuliranja vodom. Sirenu, Nixie i Lyla, tri sirene koje čuvaju otok Mako, poslale su na...
  • Lightning Point

    Lightning Point (2012)

    družinski

    When Zoey and KIki, two irrepressible girls from another galaxy become castaways in the quiet, Australian seaside town of Lightning Point, they recruit local girl Amber to keep them undercover. But...
  • Good Luck Charlie

    Good Luck Charlie (2010)

    drama, družinski, komedija

    Serija se vrti okrog družine Duncan, ki se privaja na rojstvo četrte članice družine, punčke Charlie. Ko se oče in mama vrneta na delo, za najmlajšo skrbijo njeni bratje in sestre, ki jih poleg...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • NikolaJe
    Master translator
    18.05.2015. 22:31


    vekyizveky, hvala za prevode! zamojuljubav
  • icemaher
    The Legend Of
    14.04.2010. 16:30


    H2O: Samo dodaj vodu (H2O: Just Add Water) je australijska televizijska serija za decu i tinejdžere. Počela je sa snimanjem 2006. godine. Druga sezona snimana je tokom 2007. i početkom 2008. godine, a treća sezona najavljena je za početak 2009. godine. Prva i druga sezona zajedno imaju pedeset i dve epizode. 2007. godine, na televiziji je emitovan i film H2O: Samo dodaj vodu, koji je napravljen od nekoliko epizoda serije.  Ova serija, pravljena po ideji Džonatana M. Šifa, proslavila je mnoge mlade glumce, a ponajviše tri glavne glumice, Karibu Hajn, Kler Holt i Fibi Tonkin.  Serija je stekla ogromnu popularnost u zemljama kao što su Australija, Poljska, Rumunija, Mađarska, Rumunija, Nemačka i druge.

    Ema, Klio i Riki su šesnaestogodišnje devojke, koje rastu na prelepim plažama Gold Koasta. Ema je disciplinovani atleta, Klio nežna i nesigurna, a Riki buntovnica. Rikinom krivicom, devojke se jednoga dana nađu nasred pučine, a motor na čamcu im se pokvario. Da bi došle do obale, one plove ka misterioznom ostrvu Meko. Devojke otkrivaju da je ovo vulkansko ostrvo prekriveno predivnom džunglom, i da tu žive mnoge specifične vrste. Sasvim slučajno, pronalaze podvodni tunel i odlučuju da se izbave odatle tako što će plivati. One ulaze u mali prirodni bazen, i, u tom trenutku, pun Mesec se nađe iznad vode, praveći čudan sjaj.  Ema, Klio i Riki se vraćaju svojim "normalnim" životima. Ali, devojke otkrivaju da više nikada neće biti normalne: deset sekudni nakon što dodirnu vodu, one postaju sirene! Svaka to otkriva na različit način: Ema tokom svog treninga, Klio tokom kupanja, a Riki kada ju je poprskala prskalica za travu. Ali, to nije sve. Svaka dobija svoje moći. Ema može da zaledi vodu, Klio da je pomera u svakom pravcu, a Riki da je natera da vri.  Jedina osoba koja zna za njihovu tajnu je njihov prijatelj Luis, koji se trudi da im pomogne u novonastaloj situaciji. Devojke moraju da se naviknu na svoje nove moći i na svoj novi život, ali i da paze da niko ne sazna njihovu tajnu, jer znaju koliko bi bilo opasno po njih da neko sazna da su sirene.

    sr.wikipedia.org

    IMDB.COM

    TV.com

    [TUBE]hOitUWEsBxU[/TUBE]

    Titlovi

    Prvu sezonu radi koleginica vekyizvekyClap


    icemaher2010-04-15 14:41:09

{{message}}

{{item.title}}