Presumed InnocentPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalka, misterij (2024)

Presumed Innocent

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
7,4
Presumed Innocent

Naslov:

Presumed Innocent

Leto:

2024

Zvrst:

drama, kriminalka, misterij

Glavne vloge:


Roberta Bassin
  >  Mrs. Lancaster
Bill Camp
  >  Raymond Horgan
Jake Gyllenhaal
  >  Rusty Sabich
Elizabeth Marvel
  >  Lorraine Horgan
Peter Sarsgaard
  >  Tommy Molto
Lily Rabe
  >  Dr. Liz Rush
Noma Dumezweni
  >  Judge Lyttle
O-T Fagbenle
  >  Nico Della Guardia
Matthew Alan
  >  Dalton Caldwell
Chase Infiniti
  >  Jaden Sabich
Ruth Negga
  >  Barbara Sabich
James Hiroyuki Liao
  >  Herbert Kumagai
Virginia Kull
  >  Eugenia
Nana Mensah
  >  Det. Alana Rodriguez
Renate Reinsve
  >  Carolyn Polhemus

Povzetek:


Užasan zločin potresa osoblje Okružnog tužioca Čikaga. Visokopozicionirana službenica Kerolin Polhemus (Renate Reinsve) je brutalno ubijena. Njen kolega, uvaženi zamenik glavnog tužioca Rusti Sabich (Jake Gillenhaal), preuzima slučaj jer izgleda da ga je gubitak posebno pogodio, a uskoro će se u javnosti saznati i zašto. Kada je Rastijev šef, tužilac Rejmond Horgan (Bil Kemp), izgubio na izborima i zamenjen njegovim konkurentom Nikom Dela Gvardija (O.T. Fagbenle), slučaj ubistva Karolin Polhemus potpada pod odgovornost Tomija Molta (Peter Sarsgard). On otkriva da je Rusti sakrio važne informacije tokom istrage: imao je strastvenu aferu sa Kerolin. Odjednom Rusti postaje glavni osumnjičeni u istrazi ubistva. Njegov brak sa suprugom Barbarom (Rut Nega) i veza sa decom Džejdenom Čejs Infinite) i Kajlom (Kingston Rumi Sautvik) su pod velikim sumnjom. Rasti mora da se pripremi za predstojeće suđenje, odbrani reputaciju i otkrije ko je mogao da ubije Kerolin.

Obdelal/la:

HiDe
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (8)
  • Those About to Die

    Those About to Die (2024)

    drama, komedija, akcija

    U Rimu 79. godine nove ere, rimsko stanovništvo se zabavlja krvožednim borbama gladijatora i spektakularnim trkama kočija. Četiri patricijske frakcije: Zelena, Plava, Bela i Crvena kontrolišu ovaj...
  • Eric

    Eric (2024)

    drama, kriminalka, srhljivka

    Očajni otac bori se protiv vlastitih demona dok na ulicama New Yorka u 1980-ima s upornim policajcem traži svojeg nestalog devetogodišnjeg sina.
  • Hotel Cocaine

    Hotel Cocaine (2024)

    kriminalka, srhljivka

    Serija govori o Romanu Compteu, Kubanskom izbjeglici, operativcu CIA-e i glavnom menadžeru hotela Mutiny, glamuroznom epicentru kokainske scene Miamija kasnih 70-tih i ranih 80-tih.
  • Land of Women

    Land of Women (2024)

    drama, komedija

    It follows Gala as her life is turned upside down when her husband implicates the family in financial improprieties, and she is forced to flee the city alongside her mother and daughter.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ar8c
    eXtreme member
    27.07.2024. 18:48
    Na kraju ipak blago razočarenje i antiklimaks nakon obećavajućeg starta. Moglo je to i moralo bolje. Mislim, može ovo fino da se gleda, drži pažnju, priča je interesantna, ali palo se u domenu uverljivosti likova i njihovih međusobnih odnosa. Pre svega unutarporodičnih relacija.

    Takođe, toliko su kreatori zaplitali i rasplitali, toliko su se dali u zadatak da ni slučajno ne razotkrijemo krivca, da su se u svom tom zaplitanju malo i preigrali. OK, šta se sve danas snima, neću žaliti investiranog vremena. Ali ostaje utisak neiskorišćenog potencijala što kvari celu zabavu. Delimična preporuka za ljubitelje triler-drama i sudskih prepucavanja.
  • leo-mesi
    Active member
    27.07.2024. 12:20
    Serija se može pogledati...ali film Presumed innocent 1990 sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi je fenomenalan.
    Serija je bleda senka filma.
    Nikad mi neće biti jasno zašto snimaju serije u kojima se zna i početak i kraj,u principu zna se sve, jer onaj ko je pogledao film nema razloga da gleda seriju,bukvalno je tako. 
  • Cobra1978
    Active member
    27.07.2024. 03:55
    Serija je prilično dobra

{{message}}

{{item.title}}