TV serija

drama, romantični, pustolovski (1995)

The Buccaneers

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
7,1
The Buccaneers

Naslov:

Pustolovke

Leto:

1995

Zvrst:

drama, romantični, pustolovski

Trajanje:

212 min

Glavne vloge:


Carla Gugino
  >  Nan St. George
Alison Elliott
  >  Virginia St. George
James Frain
  >  Julius Folyat
Mira Sorvino
  >  Conchita Closson
Dinsdale Landen
  >  Lord Brightlingsea
Mark Tandy
  >  Lord Seadown
Ronan Vibert
  >  Lord Richard Marabel
Rya Kihlstedt
  >  Lizzy Elmsworth
Michael Kitchen
  >  Sir Helmsley Thwaite
Rosemary Leach
  >  Lady Brightlingsea
Cherie Lunghi
  >  Laura Testvalley
Sophie Dix
  >  Lady Honoria Marabel
Sienna Guillory
  >  Lady Felicia Marabel
Emily Hamilton
  >  Lady Georgina
Sheila Hancock
  >  Dowager Duchess

Povzetek:


Prezrene u njujorškom visokom društvu kao novopečene bogatašice, tri slobodoumne američke ljepotice odluče okušati svoju sreću u Londonu. Na tom putu sestre Virginiju i Nan St. George prati njihova engleska guvernanta radikalnih stavova, Laura Testvalley, i prijateljica Lizzie Elmsworth koja je u potrazi za bogatim mužem.
Njihova prijateljica Conchita Closson (koja se nedavno udala za lorda) uvodi ih u svijet osiromašene engleske aristokracije. Svi su očarani djevojkama, njihovom vedrinom, spontanošću i bogatstvom. Ženidbene ponude pljušte sa svih strana, no najbolju dobiva Nan koja zapinje za oko vojvodi Trevenicku, najpoželjnijem neženji u Engleskoj.
Ali bajkovita romansa se raspline kad se slobodoumne mlade Amerikanke suoče s krutim engleskim konvencijama i viktorijanskim licemjerjem. Kad Nan zatekne svog muža u krevetu s konjušarom, sve se u njoj pobuni i ona odluči učiniti nešto nečuveno.
Serija je snimana u luksuznim zdanjima na Rhode Islandu u SAD-u i Velikoj Britaniji, između ostalog i u dvorcu Howard. "Buccaneers" je zadnji i nedovršeni roman poznate spisateljice (nedovršena verzija objavljena je prvi put 1938. godine) i dobitnice Pulitzerove nagrade, Edith Wharton, prema čijim su romanima "Doba nevinosti" i "Kuća veselja" također snimljeni filmovi.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Tess of the D'Urbervilles

    Tess of the D'Urbervilles (1998)

    drama, romantični

    Young country girl Tess Durbyfield goes to work for her aristocratic relatives, the D'Urbervilles, in an attempt at helping her family to raise some money. Her cousin Alec falls in love with her and...
  • Doctor Thorne

    Doctor Thorne (2016)

    drama

    Život siromašne Mary Thorne, koja je odrasla sa ujakom doktorom, dok se u komšiluku družila sa članovima porodice Greshamsbury Park imanja.
  • Aristocrats

    Aristocrats (1999)

    drama, zgodovina

    18th-century England and Ireland viewed through the eyes of four beautiful high-born sisters - Caroline, Emily, Louisa, and Sarah Lennox, great-granddaughters of a king, daughters of a cabinet...
  • The Forsyte Saga

    The Forsyte Saga (2002)

    drama, romantični

    Brojna porodica Forsajt živi udobnim životom više srednje klase u viktorijanskoj, a zatim i u edvardijanskoj Engleskoj. Dve glavne ličnosti su Soums Forsajt i njegov rođak Džolion Forsajt. Soums je...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}