The Good Guys

TV serija

komedija, akcija (2010)

The Good Guys

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
-
8,1
The Good Guys

Naslov:

The Good Guys

Leto:

2010

Zvrst:

komedija, akcija

Trajanje:

60 min

Autor:

Matt Nix


Glavne vloge:


Colin Hanks
  >  Jack Bailey
Bradley Whitford
  >  Dan Stark
Jenny Wade
  >  A.D.A. Liz Traynor
Diana Maria Riva
  >  Lieutenant Ana Ruiz
Diana Maria Riva
  >  Lt. Ana Ruiz
Jenna Burris
  >  Detective Testolin
Joel Spence
  >  Det. Hodges
RonReaco Lee
  >  Julius Brown
Angela Sarafyan
  >  Samantha
Kimberly Lynn Campbell
  >  Detective Williams
Marcus M. Mauldin
  >  Det. Lang
Anthony A. Kung
  >  Detective Young
RonReaco Lee
  >  Julius
RonReaco Lee
  >  Julius Grant
Gary Cole
  >  Frank Savage

Povzetek:


Jack is a by-the-book detective whose habit of undermining himself has resulted in a dead-end position with the Police Dept. His partner Dan, a drunken, lecherous veteran hangs onto his job only because of one heroic act years ago.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (1)
  • Friends with Benefits

    Friends with Benefits (2011)

    komedija

    Sara in Ben sta prijatelja, ki se v želji, da bi si našla vsak svojo boljšo polovico, redno odpravljata na zmenke z različnimi ljubezenskimi kandidati. To pa jima ne preprečuje, da ne bi vsake toliko...
  • Vegas

    Vegas (2012)

    drama, kriminalka, misterij, akcija

    Uzbudljiva američka serija Vegas, s Dennisom Quaidom i Michaelom Chiklisom u glavnim ulogama, nadahnuta je istinitom pričom o bivšem šerifu Las Vegasa Ralphu Lambu, rančeru koji se 1960-ih prihvatio...
  • Mental

    Mental (2009)

    drama

    Mentalno je serija koja govori o dr. Jacku Gallagheru. On je pročelnik psihijatrijskog odjela bolnice u Los Angelesu gdje radi kao psihijatar. Na odjelu preuzima slučajeve pacijenata koji se bore...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    23.09.2010. 17:45

    FOX 2010
    Akcija, komedija, drama

    Od kreatora Burn Noticea, Matta Nixa stiže nam još jedna akcijsko-humoristična serija kojoj je jedino u cilju zabaviti gledatelje. Ovaj put pod okriljem FOX-a, a nakon prve epizode malo je razloga za oduševljenje.

    Polako se gomila sve više serija kojima je u cilju isključivo zabaviti gledatelje sa poštenom dozom akcije i humora (Burn Notice, Human Target), tako da bi se The Good Guys izdvajao iz mase, mora biti po nečemu poseban. Nažalost, nije. Klasika. Dva policajca partnera, jedan slučaj, malo akcije, malo humora, i to bi bilo to. Prerano je suditi o seriji tek nakon viđenog pilota, no uspoređujemo li ovu seriju sa već navedenim dvjema najsličnijima, ova izgleda najslabije.

    Prva stvar koja nije ohrabrujuća su uloge i likovi. Samo je jedan zanimljiv, očekivano, Bradley Whitford. On samom svojom pojavom potiče na smijeh, posebno što tumači šaljivog i neozbiljnog policajca. Svi ostali su nula. Po pitanju akcije čovjek može ostati zadovoljan, nešto pucnjave i jurnjave, pokoja eksplozijica, ali opet klasika, ništa što bi čovjeka posebno impresioniralo.

    Nekoliko zgodnih stvari ima, tu i tamo biste se mogli nasmijati, no pilot epizoda je poprilično labava. Dosadno nije, ponajprije zbog hitre kamere i neobičnog pristupa događajima. Kad upoznamo novog karaktera, vraćamo se nekoliko dana ili tjedana u prošlost kako bismo shvatili kako je završio tu gdje je jeste. I tako nekoliko puta tijekom epizode, za svakog novog negativca. Njih ima, a već u prvoj epizodi imamo prilike upoznati prvog i drugog najboljeg ubojicu na svijetu.

    Sve je to u šaljivom i zabavnom tonu, tako da ako mislite uživati u gledanju serije, poželjno je da se opustite, pustite mozak na pašu, zaboravite na sve brige i gledate. Treba naglasiti da pojačate zvuk na svojim zvučnicima, jer je jedna od rijetkih pozitivnih strana glazba. Simpatična, ugodna za slušanje, svakako pridonosi boljem ugođaju.

    Vidjet ćemo u sljedećim epizodama kako će se serija dalje razvijati, hoće li imati kakvu glavnu radnju ili će biti čisti procedural, no pilot vas neće oboriti s nogu. Gledanost je bila poprilično slabašna tako je upitno hoće li The Good Guysi uopće dočekati drugu sezonu. Trebali bi pokazati puno više od ovoga, no za razbibrigu će poslužiti. Imate li viška vremena, a volite serije ovakvog tipa, dajte šansu. Nije toliko loše koliko bi vam se moglo učiniti čitajući ovaj tekst, jer je ipak riječ o čistoj zabavi, no moralo bi to biti puno bolje.

    autor: Ivica Janjić serijala.com

    IMDB


    [TUBE]yzeiEK2EJ1k[/TUBE]

    Prvu sezonu nam prevode kolege robijasi & gentlehouse Clap

    TITLOVI

{{message}}

{{item.title}}