Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Gotti povučen!

novice

15.06.2018.

Gotti povučen!

Samo deset dana je bilo ostalo do premijere filma o čuvenom mafijaškom bosu, kada su, iznenada, u Lionsgate kompaniji, odlučili da povuku film iz bioskopske distribucije. I, ne samo to, već je film Gotti vraćen nazad producentima, kao da nikad nije ni bio u planovima za prikazivanje. E, sad, ostaje da se vidi šta će oni uraditi s njim, i da li ćemo ikad videti kako je John Travolta odigrao ulogu Johna Gottija Seniora.

Reditelj filma je Kevin Connolly (osim režije - Dear Eleanor - poznatiji je kao glumac - Entourage, Reach Me...), a partnerku Travolti odigrala je Kelly Preston (Casino JackThe Last SongFrom Paris with Love...), koja je ujedno i njegova supruga u "stvarnom" životu. Pored njih dvoje, u filmu glumi i njihova ćerka Ella Bleu Travolta, kojoj je to drugo pojavljivanje na filmu, nakon Old Dogs iz 2009. godine.

Ipak, nakon plasiranja ove vesti, javio se i Travolta, snažno je demantujući. Ostaje nam da sačekamo razvoj situacije i vidimo da li će ovaj "porodični zajednički poduhvat" ikad dospeti u bioskope, ili će biti prikazan samo na nekom "kablu". Naravno, pravi razlozi zbog čega ovaj "kontroverzni" film biva povučen iz distribucije u poslednjem trenutku, nikad neće biti zvanično saopšteni, mada, možda nešto može da se nasluti i iz sinosisa filma...

 

 

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    20.12.2017. 12:28
    Meni ne bi smetala nova verzija, u zavisnosti od autora i pristupa temi, ličnosti, šta znam, uvek može biti bitno drugačije od ranije viđenog. Gotti jeste bio specifičan lik, mada bih u tom slučaju radije gledao nešto o likovima s početka (prošlog) veka iz tog miljea, viđeno očima današnjih scenarista/reditelja.
  • sinna
    eXtreme member
    08.12.2017. 16:01
    Po mome slažem se s beogradskim,dva su previše a tri su ,ne znam ni ja šta,ono jedino kao vraćanje Travolte u neki gangsta stil,jer mu jedino ta još uloga fali kao ganjstera ili mafioza koji stvarno to i jest.Travolta se očito našao u ulogama kriminalaca,poslije onih muzičko-plesnih hitova iz njegove mladosti.Poslije toga sve iole vrijedne spomena uloge su kriminalaca i psihopata,što mu i stvarno leži.Ima neku sve filmsko prisutnu gangster facu što ide stariji.Gotti je i bolje da ne snimaju i ne prikazuju,jer upravo čemu to,svi sve znaju o tome i već je sve pročitano i viđeno jer ipak to je istiniti lik koji je istinski živio i žario i palio,šta tu možeš dodati.
    A pro po Agathe  i njenih pisanih fikcijskih djela,tu možeš snimati u nedogled jer fikcija je fikcija i svatko je vidi na svoj način i može interpretirati na tisuće načina i viđenja.Dok nasuprot istine samo je istina, istinu i stvarnost ne možeš mijenjati a tu su i živi nasljednici koji te mogu držati na uzici ili uljepšavati stvari a to više nije po stvarnim zbivanjima.Eto samo da udarim jedan primjer fikcijskih djela i likova,serija 'Sherlock & Watson',tko je tamo Watson,Lucy Liu.Da skratim ovo moje lemanje slame,'Gotti' s Travoltom,nepotreban,Travolti je dosta mafijozo uloge iz 'Punishera?.Eto ja tol'ko.
  • dralle
    member
    08.12.2017. 14:56
    Rimejk ko rimejk. Kao i " Ubistvo u Orijent Expresu". A, što ne pogledati, jer život je kratak!
;

{{message}}

{{item.title}}