Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Chucky i kao TV serija

napovedi

12.01.2020.

Chucky i kao TV serija

Krivac je kanal Syfy, a nova serija biće omaž krvoločnom lutku iz Child's Play franšize.

Vest stiže manje od godinu dana nakon što je "Syfy" objavio da je kupio TV prava na pomenute horor filmove po ideji koju je originalno razvio Don Mancini. On će, takođe, biti i izvršni producent nove serije, kao i reditelj prve epizode.

Prvi film snimljen je još 1988. godine, a zatim je usledilo još šest nastavaka, od kojih je Mancini režirao tri filma. Prvobitni film režirao je Tom Holland, koji je bio i koscenarista. Rimejk originala usledio je 2019. godine - Child's Play - a režirao ga je Lars Klevberg (recenziju pročitajte ovde: Child's Play - Ne baš puno maštovita igra).

U novoj seriji, nazvanoj jednostavno “Chucky” nakon što poznata lutka bude izložena na jednoj garažnoj rasprodaji u predgrađu, idilični američki grad je bačen u haos usled serije strašnih ubistava. Shodno razvoju događaja, na svetlost dana isplivava sve više gradskih mračnih tajni. U međuvremenu, Chucky dobija i "pojačanje" u vidu pojave svojih saveznika, ali i neprijatelja iz prošlosti. Ko je, zapravo, misteriozni krvoločni lutak?

 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    13.01.2020. 20:19
    Totalno bespotrebno ici u format serije
;

{{message}}

{{item.title}}