Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Odložene brojne premijere, a i festivali

novice

24.07.2020.

Odložene brojne premijere, a i festivali

Pandemija korone i dalje uslovljava odlaganja brojnih premijera, čak i najvećih blokbastera. Niko tačno još uvek ne zna kada ćemo moći da se vratimo u normalu, bar što se tiče normalnih filmskih projekcija. Svaki dan ispliva neki novi datum, pa evo pregleda najnovijih informacija iz Holivuda na tu temu...

Premijera A Quiet Place Part II je pomerena na 23.04.2021. godinu, a Top Gun: Maverick je odložen za 02.07.2021. godinu. 

Ove godine verovatno neće biti ni premijera Mulan, a po svemu sudeći ni Tenet. Za po godinu dana pomerene su i premijere svih nastavaka AvatarStar Wars. "Avatar 2" je sada predviđen za 16.12.2022. godine, a prema novim planovima, recimo, premijera "Avatar 5" sada je predviđena čak za 22.12.2018. godine!

Horor Antlers, čiji je producent Guillermo del Toro, biće prikazan 19.02. sledeće godine, a poslednji mesec sledeće godine predviđen je i za premijeru nastavka Spider-Man: Far from Home.

Bolje ne stoje stvari ni s svetskim filmskim festivalima, a najnovije otkazivanje vezano je za Hong Kong Film Festival, koji je trabalo da se održi u periodu 18.08. - 31.08. ove godine.

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}