Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Björk u filmu glumi vešticu iz 10. veka

novice

22.08.2020.

Björk u filmu glumi vešticu iz 10. veka

Islandska muzičarka glumiće vešticu iz 10. veka u filmu "The Northman", koji će režirati Robert Eggers (The LighthouseThe VVitch: A New-England Folktale). Osim nje, ostale uloge tumačiće zavidna ekipa - Nicole Kidman, Alexander Skarsgard, Willem Dafoe i Ethan Hawke.

Ovaj film je opisan kao "vikinška saga o osveti". Skarsgard će biti nordijski princ koji želi da osveti oca. 

Snimanje je bilo prekinuto zbog pandemije korone, ali je sada ponovo nastavljeno, na istočnoj obali Irske. Još uvek nije obelodanjeno kada će biti premijera.

Björk je u svetu dugometražnog igranog filma debitovala još 1990-te godine fantasy-avanturom The Juniper Tree. Godine 2000. snimila je i Dancer in the Dark, za koji je dobila i nagradu za najbolju ulogu na Festivalu u Cannesu. Godine 2017. optužila je reditelja tog filma - a, to je bio Lars von Trier - da ju je seksualno napastvovao tokom realizacije ovog ostvarenja.

  • Komentarji (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    23.08.2020. 13:35
    Bas dobra glumacka ekipa
  • Atrahasis
    Junior translator
    22.08.2020. 23:05
    Robert Egers je nova nada filma. Biće to film za pamćenje.
    Fenomenalna glumačka ekipa.
  • adm1r
    Master translator
    22.08.2020. 22:10
    Ja na Bjork gledam kao muzicarku i kao takva mi je jedna medju omiljenima. Price o njenoj "ekscentricnosti" me ne zanimaju, jer shvatam donekle da ni poznatima nije lako sa novinarima, niti se svi jednako nose sa slavom. Jedva cekam da vidim Bjork na filmu, a do tada, ovako pijan cu da pustim po ko zna koji put Pagan poetry i Jogu. Hvala i dovidjenja. Odoh po rakiju... Vidimo se. Ako se ne vidimo, ne palite svjetlo. Ruzan sam u mraku.
;

{{message}}

{{item.title}}