Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}

Justice League - Zbrka

Postoje filmovi koje čekate s nestrpljenjem. Ovo je bio jedan od njih. Ali, postoje i oni filmovi koje čekate s nestrpljenjem, a onda, kada ih odgledate, shvatite da možda i niste baš morali... da ih čekate s nestrpljenjem... ili da ih odgledate... uopšte!

Ako se traži jedna reč kojom bi najpribližnije opisao Justice League, onda bi ona mogla da bude - "Zbrka". Jer, The Avengers su snimljeni pre pet godina, pa je bilo za očekivati da ovi novi, "modifikovani" i "prerušeni" u Justice League gledaocima ponude i nešto novo, nešto što "suparnička banda" nije bila u stanju da im ponudi. Šta znam, neku emociju, izazov, vibraciju... bilo šta... Ali, osim prostog "superherojskog nabrajanja", malo toga ovde ima inovativnog.

I, sad, možemo se mi praviti pametni i nabrajati šta sve ne valja u Justice League, od atmosfere, zapleta, gradnje likova... nalaziti opravdanja i mane, ali osnovno pitanje jeste - šta je poenta ovog filma? Uvod u sledeći? Pokazati da je DC veći Marvel od Marvela? Da je FIBA veća košarkaška sila od onih koji vode Euroleague? I da ne možeš da igraš za reprezentaciju svoje zemlje ako igraš konkurentsko klupsko takmičenje! Pa, zar nismo svi mi samo sitni ljudi i zar je potrebno da se prepiremo na ove glupe načine...

Dobro, može Justice League da se gleda. Ima on svojih zabavnih trenutaka. Ali, ima i nepotrebno besmislenih. U samoj strukturi priče. I, likovima. Jer, ako su neki superheroji filmski dokazani, nekima tek predstoje filmovi u kojima se priča o njihovim "počecima", pa su ovde upali potpuno nedorečeno. I nije to samo Aquaman, nije baš najjasniji ni The Flash, a tek o Cyborg-u i da ne govorim... kao i pravolinijskom negativcu po imenu Steppenwolf. Niko me neće uveriti da nije moglo mnogo bolje, a ne ovako... zbrkano.

Avengersi, vratite se, sve vam je oprošteno! Eh, da ste upali u ovaj film, uzeli za ruku onih par likova koji su vredeli i zajedno otišli u nove avanture,,,

 • Komentarji (32)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • DzonDon
  Senior translator
  18.06.2020. 20:06
  [TUBE]lPjF9sJcj4A[/TUBE]
 • DzonDon
  Senior translator
  20.05.2020. 21:52
 • Freak37
  eXtreme member
  22.03.2018. 17:09
  Dobar
;

{{message}}

{{item.title}}