PamyoPogledaj trailer!

Film

misterij, srhljivka, grozljivka (2024)

Pamyo

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Tako-tako
7,1
Pamyo

Leto:

2024

Zvrst:

misterij, srhljivka, grozljivka

Trajanje:

134 min

Režija:

Jae-hyun Jang

Scenarij:

Jae-hyun Jang


Glavne vloge:


Choi Min-sik
  >  Kim Sang Deok
Yoo Hae-jin
  >  Ko Young Geun
Jeon Jin-ki
  >  Jeon Jin Gi
Kim Go-eun
  >  Hwarim
Kim Jae-cheol
  >  Park Ji Yong
Derek Chouinard
  >  Plane Passenger
Lee Do-hyun
  >  Bong Gil

Povzetek:


Bogata porodica iz Los Anđelesa pogođena natprirodnim incidentima poziva u pomoć dva mlada i talentovana šamana, Hwa-rim (Kim Go-eun) i Bong-gil (Lee Do-hyun), kako bi zaštitili svoju bebu. Hwa-rim otkriva zlokobno prisustvo njihovog pretka koji proganja porodicu, poznato kao 'Grave's Calling'.

Hwa-rim traži pomoć geomanta Sang-deoka (Choi Min-sik), najboljeg u svojoj oblasti i pogrebnika Yeong-geuna (Yoo Hae-jin) da iskopa grob i umiri pretka. Međutim, šokirani su kada su pronašli grob na sumnjivom mestu u ruralnom selu u Koreji. Oni nastavljaju s kopanjem, ali to samo oslobađa opaku moć koja je zakopana ispod.

Obdelal/la:

IgaBiva
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (23)
 • Samsiki Samchon

  Samsiki Samchon (2024)

  drama, zgodovina

  Driven to turn his country's fortunes around, Kim San crosses paths with Pak Doochill, a shady fixer who adapts quickly to any situation; together, the pair form an uneasy alliance.
 • Oegye+in 2bu

  Oegye+in 2bu (2024)

  akcija, domišljijski, znanstveno-fantastični

  Nastavak filma Alienoid [Oegye+in 1bu], koji će se usredsrediti na drevne taoiste koji putuju kroz vreme i prostor u pokušaju da dobiju božanski mač.
 • Noryang

  Noryang (2023)

  biografija, zgodovina, akcija

  Zima 1598. godine, priča o poslednjoj pomorskoj bici Yi Sun-shina tokom japanske invazije na Koreju koja se dogodila u moreuzu Noryang. Yi Sun-sin (Kim Yoon-seok) saznaje da se japanska vojska...
 • Gekijôban Spy x Family Code: White

  Gekijôban Spy x Family Code: White (2023)

  animacija, komedija, akcija

  Nakon što je dobio naredbu da bude zamenjen u Operaciji Strix, Loid odlučuje da pomogne Anji da pobedi na takmičenju u kuvanju u Eden akademiji, tako što će pripremiti sudijino omiljeno jelo kako bi...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  20.05.2024. 15:57
  Samo bi još falilo da se i on penzioniše, daleko bilo. Ouch


 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  20.05.2024. 15:54
  Ma gde nestao, nego tad sam uporedo pratio i njegove prevode, rekoše da se penzionisao. 
 • puppet_master
  eXtreme member
  20.05.2024. 15:44
  Sada si me zbunio na tren sa time "istovremeno kad i Kardio", pomislih da nije i on nestao, no tu je, aktivan, bije po Koreji i dalje. 


  Ma neka je, šta će gubiti najbolje godine ispred ekrana, nadam se i verujem da je negde tamo nasmejana, samo što objektivno fali, upadljivo je drugačije bez nje, izbacivala je jakim tempom svoje prevode, i to za filmove koje vrlo verovatno ne bi tek tako radio neko drugi, doslovno prostor Juge ostaje uskraćen za tonu toga. Za ovih godinu i po koliko je nema, bi prevela boga oca, manje bi se zvocalo oko hollywooda pride, pa bi i forum bio zdravijeg ambijenta. Pa još pozitivan i vedar duh, trudila se (ili joj je išlo prirodno, i bez truda) da vidi lepotu u svim tim filmovima, što je još ređe sada. Baš nedostaje. 

{{message}}

{{item.title}}