El cuerpo en llamasPogledaj trailer!

TV serija

biografija, drama, kriminalka (2023)

El cuerpo en llamas

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
6,7
El cuerpo en llamas

Naslov:

Užareno tijelo

Leto:

2023

Zvrst:

biografija, drama, kriminalka

Trajanje:

394 min

Glavne vloge:


Pep Tosar
  >  Juan
Raúl Prieto
  >  Manu
Aina Clotet
  >  Silvia
Quim Gutiérrez
  >  Albert
Mamen Duch
  >  Rosamaria
Guiomar Caiado
  >  Sofia
Isak Férriz
  >  Javi
Sergi Cervera
  >  Néstor
Úrsula Corberó
  >  Rosa
José Manuel Poga
  >  Pedro
Pep Ambròs
  >  Eduard
Júlia Truyol
  >  Almu
Eva Llorach
  >  Ester
Alfons Nieto
  >  Juanjo
Bruno Sevilla
  >  Álvaro (abogado Rosa)

Povzetek:


Nakon ubojstva i spaljivanja policajca sve su oči uprte u dvoje drugih agenata: njegovu djevojku i njezina ljubavnika. Nadahnuto istinitim događajima.

Obdelal/la:

bojan969
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (6)
  • Spy Ops

    Spy Ops (2023)

    dokumentarni

    Obavještajci iz raznih agencija, od MI6-a do CIA-e, dijele insajderske priče o špijuniranju, hladnoratovskim operacijama i državnim udarima koje su izvršili tajni agenti.
  • Who Is Erin Carter?

    Who Is Erin Carter? (2023)

    kriminalka, akcija, pustolovski

    Erin Carter, a British teacher in Spain, finds herself caught up in a supermarket robbery. When one of the robbers claims to recognize her, her life threatens to unravel.
  • Gangs of Oslo (Blodsbrødre)

    Gangs of Oslo (Blodsbrødre) (2023)

    kriminalka

    Policeman Moaz Ibrahim is forced into living a dangerous double life with the criminal gang Enemiez as an attempt to keep his shady past hidden from the outside world.
  • Un cuento perfecto

    Un cuento perfecto (2023)

    drama, romantični

    When Margot flees her own wedding, she is left feeling adrift. Little does she know, it is David and his delightful chaos who can help her find her way.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    27.09.2023. 10:28
    Posebno oko toga ne treba diskutovati Wink .

    Nego mi je malo cudno da emituju i Rosa Peral's Tapes. Mozda i zbog toga igrana serija trpi, ali da je moglo dosta bolje od pocetka, moglo je.

    A sad ce ici serija Griselda , mada kroz dokumentrace su bila svedocenja aktera, jedan je odlican i nekako mi je  bolje kroz razlicite uglove da izgradis sliku i osobe i tog vremena prevlasti nad ...,  film Cocaine Godmother (2017)nisam gledao  , ali da  bila je  `tiha jeza i tri uzasa`.

  • bgvracar
    Senior translator
    27.09.2023. 09:47
    [QUOTE=AlexDeLarge]Gluma mi je dobra, samo što Rosa u seriji tj. Tokio mi je lepša od prave,a  to je to što se ostalog tiče, sve je prenela, a njen ...


    [/QUOTE]

    Otprilike bih se složio sa osvrtom, znali su Španci i bolje da odrade te njihove trlilersko-dramske konstrukcije. Naravno, ostaje taj limitirajući faktor "zasnovano na istinitom događaju" koji nije dozvolio prevelika dramska lutanja u scenariu.

    Moram ipak da se osvrnem na uokvirenu rečenicu. Kod mene je suprotan efekat, prava Rosa Peral mi je značajno lepša od glumice u seriji. Ona fraza u vezi oka posmatrača... Wink

    [TUBE]O8X_DL8mt-g[/TUBE]


  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    26.09.2023. 21:44
    Meni jeste loše realizovana, mada pri kraju izvlače situaciju. Možda je ovo mogao da bude i film, mogu ti karakteri, načini ponašanja  i procedurali da da se efektno urade i u kraćem vremenskom trajanju , uvod mi je dosadan u stilu televisa presenta , mada provlace taj stil kroz prvih 6 epizoda, mozda to nekog odbije ali gde mene, idi begaj, Ljovisna, Esmeralda , Kasandra, Smile, da Zlobnicu zaboravih. A i numere podsete na kraju ako zaboravis.

    Mada znao sam za zločin, nisam znao dtealje i  znam samo kako su ga nazvali.. Gluma mi je dobra, samo što Rosa u seriji tj. Tokio mi je lepša od prave,a  to je to što se ostalog tiče, sve je prenela, a njen ...

    Sve u svemu, samo drugačija realizacija i bilo bi odlično.

    Ovde nema kao što Vračarac reče prostora, takvi su likovi i dogadjaji, koga interesuje nek pogleda , koga ne interesuje nek preskoči ili pogleda dokumentarac npr.

    AlexDeLarge2023-09-27 08:01:13

{{message}}

{{item.title}}