Još novoga Stephena Kinga

napovedi

12.10.2017.

Još novoga Stephena Kinga

Fama oko renomiranog pisca horora ne stišava se u Holivudu. Nakon što su dva filma po njegovim delima krenula u pohod na bioskopske blagajne (manje ili više uspešno). a jedna TV serija prilično oduševljava poklonike piščevog lika i dela - na tragu je i snimanje novog filma za po jednom Kingovom romanu!

Reditelj Josh Boone, koji u svom opusu ima uglavnom romantična ostvarenja poput The Fault in Our StarsStuck in Love, prihvatio se da za Amblin Entertainment napravi adaptaciju romana “The Talisman”, čiji su autori zajedničkim snagama Stephen King i Peter Straub!

 Da podsetimo, ovaj bestseler govori o dečaku koji, želeći da spasi majku od smrti. ulazi u paralelni svet i tamo traži moćni talisman.

Prvobitno su producenti želeli da snime TV seriju od šest epizoda, ali su naknadno odlučili da, ipak, bude snimljen jedan film. Nakon što su u Holivudu bili zauzeti najskorijim Kingovim ekranizacijama The Dark Tower, ItMr. Mercedes, a dok Hulu trenutno snima Castle Rock, ostaje nam da se nadamo da će ono što uradi Josh Boone biti zaista dobro.

A, u međuvremenu, možete i da pročitate utiske o pomenutim filmovima...

It - Za "Eat" ili "Sh*t".

The Dark Tower - Totalni promašaj

Mr Mercedes - iskupljenje za Dark Tower

 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    12.10.2017. 15:44
    Stephen King je zaista king(kralj). To su takve ideje... Moram priznati da su neke ekranizacije kultne, a pojedini naslovi da se mogu odgledati ali da nisu impresivni a neki budu flop(promasaj), ali ipak kao njegov fan ponovicu da su neka dela ipak impresivna. Ne bih sad da nabrajam a ima ih.